عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی

مسابقه «پویش نسیم بیداری»

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از برگزاری مسابقه «پویش نسیم بیداری» برگرفته از کتاب سه دقیقه در قیامت ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر اکبر صولتی با اعلام این خبر گفت: علاقه مندان برای شرکت در این مسابقه می توانند با مراجعه به سایت مفدا به آدرس https://mefda.ir/service/universities/khorasanshomali و کانال تلگرامی آن به آدرس @khorasanshomalimefda  نسبت به دریافت کتاب اقدام کنند.
وی با بیان این که مهلت ارسال پاسخنامه سه شنبه ۵ مرداد ماه است، افزود: به منظور ارسال پاسخنامه به آی دی @j_a_۶۳ در تلگرام مراجعه شود.
دکتر صولتی خاطرنشان کرد: به نفرات برتر مسابقه «پویش نسیم بیداری» به تفکیک به اساتید، کارکنان و دانشجویان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.