عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

تداوم همکاری مردم و اصناف در رعایت پروتکل های بهداشتی مانع از بروز بحران کرونا در شهرستان/فسا در محاصره شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان فسا در جلسه ستاد کرونای شهرستان ضمن اشاره به تعامل بین دستگاه‌های مسوول و مردم و بازاریان گفت: علیرغم شرایط حاد کرونایی در اغلب شهرستان های همجوار، در شهرستان فسا شاهد پایداری وضعیت کرونا هستیم که این امر با همکاری مطلوب مردم و اصناف و تلاش شبانه روزی و مستمر اعضای ستاد کرونا میسر شده است .

به گزارش وب دا فسا؛ دکترعلیرضا فیروزی افزود: باتوجهبهروندافزایشی کرونا در سطح کشور، نمی توان نسبت به تثبیت وضعیت موجود در شهرستان مطمئن بود بنابراین همچنان بر رعایت پروتکل ها در تمامی سطوح جامعه تاکید داریم .

وی تاکید کرد: با تشدید نظارت ها در اداره ها، بانک ها، مراکز خرید و فروش و تجمعات ختم و عروسی درصدد هستیم تا همچنان از شیوع گسترده تر این بیماری و مشکلات ناشی از آن در امان بمانیم .

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با ارایه گزارشی از وضعیت کرونا در شهرستان گفت: انجام ۳۹۵۹۹ تست پی سی آر، شناسایی ۱۴۸۰۴ بیمار مثبت، ۳۱۶۳ مورد بستری، بستری ۲۴۰ بیمار در بخش مراقبت ویژه کرونا، ۲۴۶ فوتی، انجام ۱۷۲۰۲ مورد تست سریع و شناسایی ۲۵۸۶بیمار مثبت بخشی از آمار کرونا در شهرستان می باشد.

دکتر علی اصغر خالقی با اشاره به روند واکسیناسیون و واکسینه شدن ۱۰۴۰۰ سالمند بالای ۷۰ سال شهرستان افزود: تاکنون ۱۷۵۳۷ دوز واکسن به دانشگاه تحویل شده است که ۱۱۴۴۱ نفر دوز اول و ۶۰۹۳ نفر دوز دوم را دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه میزان سرایت بیماری در موج جدید زیاد می باشد، گفت: رنگ شهرستان هم اکنون زرد است که با توجه به محاصره بودن شهرستان فسا در بین شهرهای اطراف با رنگهای قرمز و نارنجی، وضعیت بسیار شککنده است که باید مراقبت های لازم توسط مسوولین و مردم صورت پذیرد تا کاهش شیوع ویروس را شاهد باشیم.

رییس دانشگاه گفت: وجود پزشکان و متخصصین عفونی و داخلی در درمانگاه ویژه کرونا و تزریق داروهای ضد ویروس بصورت سرپایی، سبب کاهش میزان بستری در بیمارستان و آرامش خاطر بیماران مبتلا شده است.

دکترخالقی ادامه داد: تمام تلاش دانشگاه علوم پزشکی این است که با افزایش نظارت ها و بازرسی ها، میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح شهرستان بیشتر شود و مردم و مسوولین دچار بی تفاوتی و ساده انگاری نگردند. تذکر همگانی و رعایت پروتکل های بهداشتی توسط ادارات، نهادها، کسبه، اصناف و شهروندان ضروری می باشد و برنامه ریزی در خصوص جلوگیری از هر گونه فعالیتی که موجب ازدحام و تجمعات به هر نحو ممکن باشد باید در دستور کار ویژه قرار گیرد.

وی افزود: از همشهریان درخواست می شود با لغو دورهمی ها و مراسم های شادی و عزا و تعطیلی برنامه هایی که ضرورتی ندارد، کمک کنیم که شرایط شهرستان وارد بحران نگردد و جلوی آسیب پذیری برخی مشاغل را بگیریم.

رییس دانشگاه تصریح کرد: با همدلی و همکاری نهادها و ادارات شهرستان و اعتماد سازی عمومی و همراهی مردم می توانیم از شیوع بیماری جلوگیری کنیم و کمک کنیم که رعایت شیوه نامه های بهداشتی به حداکثر خود برسد.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه تجمعات یکی از پرخطرترین عوامل شیوع کرونا می باشد، گفت: مراسم های ترحیم و عزا در سطح شهرستان و روستاها باید کنترل گردد و مراسم های عروسی با اصلاح سبک زندگی و تغییر نگرش فرهنگی مردم به سبک دیگری برگزار گردد.

دکتر جلال کریمی افزود: بازار گردی و پارک نشینی و دورهمی های خانوادگی و میهمانی ها موجب چرخش ویروس در جامعه و شیوع ویروس جهش یافته می گردد.

دبیر ستاد کرونای شهرستان بیان کرد: فعال سازی قرارگاه های طرح شهید سلیمانی برای کنترل و نظارت و بازرسی در سطح شهر و بخش ها ضروی است .

سرهنگ سیروس دستان افزود: با تذکر به یکدیگر و رعایت پروتکل های بهداشتی کمک کنیم که آسیب بیشتری به همشهریان، کادر درمکان و اصناف وارد نگردد.

دکتر فرهمند رییس اتاق اصناف شهرستان گفت: اصناف و کسبه قطعا نهایت همکاری و رعایت پروتکل های بهداشتی را جهت همراهی با مدافعان سلامت خواهند داشت . مانیتورینگ مراکز پرتردد اصناف با همکاری معاونت بهداشت و اداره صمت در دستور کار قرار گیرد.

در این نشست در خصوص تطعیلی جلسات و بازدیدهای تشریفاتی اداری که موجب ازدحام و تجمع می گردد، رعایت جدی فاصله گذاری و استفاده از ماسک در تاکسی های درون شهری و برون شهری و اتوبوس ها، تعطلی اماکن تفریحی و تفرجگاهها و پارک ها در شرایط فعلی تا وارد فاز بحرانی نگردیم ، اعمال محدودیت ها در تردد درون شهری شبانه غیرضروری و ... تبادل نظر شد.