منتخبین ششمین دوره شوراهای اسلامی شهرهای شهرستانهای کازرون و کوهچنار، عضو کتابخانه دانشگاه سلمان فارسی کازرون شدند
بنا به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، دکتر غریب فاضلنیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این نشست با اشاره به عضویت اعضا شوراها در کتابخانه آیتالله ایمانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، هدف از این اقدام را پیوند هرچه بیشتر دانشگاه با سطوح مختلف جامعه و همافزایی در جهت استفاده از ظرفیتها در راستای بهبود ارایه خدمات به مردم برشمرد و خاطر نشان نمود: کتابخانه مرکزی آیتالله ایمانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، از جمله کتابخانههای غنی با کتب و منابع علمی متعددی است که به ویژه به واسطه برخورداری از کتابهای مرتبط با حوزه برنامهریزی و مدیریت شهری، شهرسازی و... میتواند مرجع مناسبی برای تمامی مدیران و کارشناسان مسایل شهری باشد. بر همین اساس و در امتداد گامهای قبلی که در راستای تقویت روند جامعهمحور نمودن دانشگاه دنبال کردیم، با برنامهریزی صورت گرفته، این امکان را به وجود آوردیم تا منتخبین شوراهای اسلامی در شهرهای شهرستانهای کازرون، طی چهار سال حضورشان در عرصه مدیریت شهری، عضو کتابخانه مرکزی آیتالله ایمانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون باشند تا بتوانند در طول دوران برنامهریزی برای شهرها، از خدمات این کتابخانه نیز بهرهمند شوند.
رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین ابراز امیدواری نمود این اقدام باعث افزایش سطح تعامل دانشگاه با نهادهای مدیریت شهری شود و خاطر نشان نمود: دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان قطب علمی منطقه و پیشران توسعه، در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود این آمادگی را دارد که خدمات علمی مورد نیاز دستگاهها و نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی را به آنها ارایه نماید. ظرفیتهای علمی بسیار مناسبی اعم از اعضا هیئت علمی توانمند، دانشجویانی فعال و زیرساختهای علمی متعددی در این دانشگاه فعال هستند که میتوانند در قالب هستههای علمی در کنار تمامی مجموعهها قرار گرفته و در روند تصمیمگیریها و تصمیمسازیها، خدمات علمی مطلوبی را به مدیران، برنامهریزان و کارشناسان ارایه نمایند.
گفتنی است کتابخانه مرکزی آیتالله ایمانی دانشگاه سلمان فارسی کازرون با ۳۶۰مترمربع مساحت و دارا بودن تالارهای مطالعهی برادران و خواهران که در مجموع گنجایش نزدیک به ۱۵۰ نفر را دارد، دارای ۲۶۴۸۸نسخه کتاب، معادل ۱۸۵۶۲ عنوان است. علاوه بر آن ۲۶۱۲نسخه کتاب لاتین که معادل ۲۲۰۶ عنوان کتاب میشود در مخزن این کتابخانه وجود دارد. این کتابخانه محل مراجعه پژوهشگران حوزههای مختلف است و در حال حاضر ۱۶۱۷ عضو فعال دارد که تقریباً تمامی آنها با رویکردهای پژوهشی از منابع این کتابخانه استفاده میکنند.