عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

برگزاری کارگاه آموزش فرزند پروری در چهارمحال و بختیاری


وبدا؛ رئیس‌ مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، از برگزاری کارگاه فرزندپروری در بحران ها در استان خبر داد‌.

به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت‌ بهداشتی؛ سید راشد جزایری معاون‌ بهداشتی دانشگاه‌ علوم‌پزشکی چهارمحال‌ و بختیاری و رئیس مرکز بهداشت استان اظهار داشت: به دنبال شیوع بیماری کرونا، جوامع‌ انسانی دچار بحران های فکری و روحی شده‌ است که در نتیجه می‌تواند‌ تاثیرات مختلفی در روحیه و افکار افراد و خانواده‌ ها داشته باشد‌.

وی افزود: کارگاه استانی فرزند پروری در بحران‌ ها، با هدف آشنایی کارشناسان سلامت روان مراکز‌ جامع سلامت استان با اصول کلی و مشترک‌ ارزیابی و مداخله مناسب برای مشکلات مرتبط با فرزند پروری در شرایط بحران‌ برای گروه های سنی چهار تا ۹ سال و ۱۰ تا ۱۲ سال برگزار می‌شود‌.

جزایری اضافه کرد: کارگاه استانی فرزند‌ پروری‌ در بحران ها همراه با ظرفیت سازی کارشناسان به مدت دو روز در استان برگزار می‌شود‌.