عمومی | موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی

٢٠ گروه تخصصی در حوزه تحقیقات دامپزشکی و تولید فرآورده های بیولوژیک در موسسه رازی تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر مجتبی محرمی با اشاره به برنامه موسسه مبنی بر توسعه تحقیقات دامپزشکی، از تشکیل کمیته ای  به این منظور خبر داد و گفت: در این کمیته رئیس موسسه، معاونان و اعضای هیئت علمی حضور داشتند و موضوعات گوناگون تولید فرآورده های بیولوژیک و حوزه تحقیقات دامپزشکی مورد بررسی قرار گرفت.

وی به برگزاری ده ها جلسه در این خصوص اشاره کرد و افزود:  برآیند این جلسات شکل گیری ٢٠ گروه تخصصی در ارتباط با تحقیقات دامپزشکی و تحقیقات تولید فرآورده های بیولوژیک در حوزه های زیست فناوری، علوم پایه، تکنولوژی واکسن، تحقیقات دامپزشکی، بهداشت غذا، خوراک دام و طیور و داروهای دامپزشکی، فرآورده های بیولوژیک انسان، دام و طیور  است که هر کدام  نیز دارای زیر شاخه های مرتبط است و به دقت، تمام جوانب این حوزه ها را پوشش می دهند.

معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی هدف از شکل گیری گروه های تخصصی را، هدفمند کردن طرح های تحقیقاتی و رسیدن به محصول نام برد و گفت: به این منظور، هر عنوان تحقیقاتی پس از تصویب در کمیته علمی و فنی به گروه تخصصی مربوطه ارسال می شود.

دکتر محرمی یادآور شد: این کمیته علمی و فنی مشتمل بر رئیس و معاونان موسسه رازی، نماینده وزارت بهداشت، نماینده ای از سازمان دامپزشکی و روسای گروه های تخصصی است و عنوان های تحقیقاتی پس از بررسی و پایش به کمیته مربوطه به عنوان طرح تحقیقاتیِ مصوب ابلاغ می شود.

معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی تاکید کرد: در کمیته های تخصصی فقط طرح هایی پذیرش می شوند که مجری طرح پروپوزال کاملا دقیق و با دستور العمل اجرایی طرح تا رسیدن به دستاورد و محصول را به طور دقیق مشخص کند و اگر طرحی به دستاورد منتهی نشود، متوقف شده و مجری مربوطه پاسخگو خواهد بود.

دکتر محرمی با تاکید بر اینکه تمرکز موسسه رازی انجام تحقیقات کاربردی است که گره ای از مشکلات حوزه دامپزشکی بگشاید، گفت: این مسئله بیش از گذشته در این موسسه مورد توجه است.