عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

افرادی که سلامت معنوی بهتری دارند، در حوزه های اجتماعی، آسیب کمتری خواهند دید

دکتر پیمان نامدار، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در جریان دیدار پنج تَن از خادمان حرم مطهر رضوی، با وی به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام، تصریح کرد که افرادی که سلامت معنوی بهتری دارند، در حوزه های اجتماعی، آسیب کمتری خواهند دید.

این برنامه، در آخرین روز از فصل بهار ۱۴۰۰ در دفتر دکتر نامدار انجام شد و رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در تبیین اهمیت موضوع سلامت روان و معنوی جامعه، افزود: خادمانی که در مسیر مسائل اجتماعی حضور دارند، به یقین، می توانند در این زمینه، بسیار تاثیرگذار باشند.

مسوول حوزه سلامت استان قزوین با اشاره به اینکه حضور خادمان حرم امام مهربانی ها در قزوین، باعث دلگرمی همه کارکنان دانشگاه است، خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی قزوین با گذراندن نسل های دوم و سوم، در آستانه ورود به نسل چهارم دانشگاهی است که در آن به پاسخگویی اجتماعی خواهد پرداخت.

دکتر نامدار بر لزوم همکاری در حوزه سلامت جسم، روان و معنوی تاکید کرد و گفت: از روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا، ستادی با عنوان ستاد کمک های مردمی تشکیل شد، تا با جلب مشارکت های خیّرین، از بیماران نیازمند دستگیری شود، و در همین راستا، تفاهم نامه های متعددی با حوزه علمیه منعقد شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، وجود گوهر تابنده ای همچون امام رضا علیه السلام در کشور ایران را نعمتی وصف ناپذیر خواند و افزود: روزهای سخت کرونایی را با حضور خیّران پشت سر گذاشتیم و به یقین، موفقیت های کشور در این عرصه نیز مرهون عنایات خاصه حضرت رضا علیه السلام است.

دکتر نامدار با اشاره به اینکه ۷۲ هزار تَن در قالب طرح شهید قاسم سلیمانی، در استان قزوین حمایت شدند، گفت: اگر بخواهیم معضلات و مشکلات اجتماعی را حل کنیم، باید دست به دست هم دهیم تا بر مشکلات فائق آییم.

مواسات و همدلی، در باطن فرهنگ اسلامی و رضوی، نهفته است

در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین سلطانی نژاد، یکی از مهمانان دانشگاه از سرزمین طوس، با اشاره به آیاتی از قرآن کریم درباره ترس انسان در روزهای سخت، گفت: همکاری و همدلی، در باطن فرهنگ اسلامی و رضوی، نهفته است.

وی بیان کرد که مردم ایران اسلامی، با همدلی، توانستند روزهای سخت کرونا را پشت سر بگذارند، موضوعی که در غرب، شاهد نبودیم و همین موضوع، نشان دهنده تفاوت فرهنگ غربی و فرهنگ اسلامی است.

در پایان این دیدار، خادمان حرم مطهر رضوی با اهدا تکه ای از فرش آستان قدس رضوی به رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از تلاش های همه کارکنان دانشگاه قدردانی کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز به پاس قدرانی از حضور خادمان حرم حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام، هدایایی به رسم یابود به آنان اهدا کرد.