عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

۵۰۰ بازرس بهداشتی فرآیند انتخابات در شعب اخذ رای را نظارت می کنند


وبدا؛ رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری از معرفی ۵۰۰ بازرس جهت نظارت بر رعایت پروتکل ها ی بهداشتی حین برگزاری فرآیند انتخابات در شعب اخذ رای استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری در چهل و دومین نشست ستاد استانی مقابله با کرونا در خصوص بررسی اعمال پروتکل های بهداشتی در شعب اخذ رای گفت: به دنبال ابلاغ دستورالعمل های بهداشتی انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ از سوی ستاد ملی مدیریت کرونا، تمهیدات لازم در استان چهارمحال و بختیاری درنظر گرفته شده است.
وی افزود: امسال از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، ۵۰۰ نیروی بازرس به عنوان ناظر بهداشتی ثابت و سیار، رعایت شیوه نامه های بهداشتی را حین برگزاری فرآیند انتخابات در شعب اخذ رای شهرستان های ۱۰ گانه استان نظارت می کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: مقرر بود در چهارمحال و بختیاری مشابه با سایر استان‌های کشور، ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی در فضای باز دایر شود که متاسفانه با فعالیت در فضای بسته (مغازه‌ها و پاساژها و ...)، کمیته نظارت با محوریت فرمانداران و عضویت دانشگاه علوم پزشکی، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و... تشکیل و تذکرات و اخطارها به متخلفان داده شد.
وی با اشاره به نظارت و بازدید از جانمایی شعب اخذ رای در شهرستان های ۱۰گانه استان گفت: چیدمان درست صندلی و میز ها، در نظر گرفتن حداقل ۸ متر مربع فضای فیزیکی برای هر نفر، استفاده از ۳۰ درصد فضای موجود، استفاده از وسایل شخصی همچون خودکار و مواد ضدعفونی در زمان برگزاری انتخابات از جمله مواردی است که باید در شعب اخذ رای در نظر گرفته شود.
جزایری ادامه داد: سلامت کلیه عوامل اجرایی، نظارتی و بازرسان دخیل در فرآیند انتخابات، از طریق اپلیکیشن ماسک بررسی خواهد شد.
وی ادامه داد: انجام رپید تست کرونا برای کلیه عوامل اجرایی، نظارتی و بازرسی و خبرنگاران از سه شنبه ۲۵ خرداد ماه در استان آغاز شده است.
جزایری افزود: به منظور کنترل بیماری کرونا و با هدف بیماریابی و افزایش اطمینان مردم از سلامت عوامل اجرایی و نظارتی انتخابات، ۱۷ هزار و ۵۰۰ عدد تست رپید کرونا در اختیار شهرستان ها قرار داده شده است.
وی افزود: اولویت برگزاری انتخابات در فضای باز با رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک و گندزدایی محیط می باشد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: امسال برای اولین بار با مشارکت وزارت ارتباطات و بهداشت، نرم افزار شعبه یاب جهت اخذ رای برای دسترسی به شعب کم تراکم پیش‌بینی شده است.
جزایری ادامه داد: به منظور حفظ حقوق اجتماعی برای بیمارانی که در قرنطینه به سر می‌برد شعبه اخذ رای اختصاصی در بیمارستان‌ها و مراکز کووید ۱۹ در شهرستان های ۱۰گانه استان با رعایت اصول بهداشتی در نظر گرفته شده است.