مردم، هنگام رای دادن، یک ماسک اضافه و خودکار شخصی به همراه داشته باشند
فاطمه سمیعی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از مردم استان قزوین خواست که هنگام رای دادن، یک ماسک اضافه و خودکار شخصی به همراه داشته باشند.
وی شرکت در انتخابات را با وجود بیماری کووید ۱۹ یکی از دغدغه های امروز مردم کشور خواند و گفت: دستورالعملهای ویژهای برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده است که باید از سوی رای دهندگان مد نظر قرار گیرد.
سمیعی، رعایت فاصله گذاری به میزان دو متر بین هر فرد در شعب و استفاده صحیح از ماسک صورت را از ابتدایی ترین اقدامات پیشگیرانه دانست.
این کارشناس ارشد بهداشت جامعه با تاکید به اینکه بهتر است، افراد یک ماسک اضافه و خودکار شخصی با خود به همراه داشته باشند؛ گفت: مردم از دست دادن با یکدیگر، بویژه در محل اخذ رای خودداری کنند.
این استاد دانشگاه سفارش کرد که رای دهندگان، ضد عفونی کردن دست ها، بعد از تماس با اشیای شعب اخذ رای را فراموش نکنند و از همراه آوردن کودکان و خُردسالان بطور جدی پرهیز کنند.
سمیعی با تاکید بر تجمع نکردن مردم در شعب اخذ رای، از آنان خواست زمان که رای دادن خود را به ساعات پایانی و پُرازدحام موکول نکنند.