اهدای تندیس واحد برتر کشور به شرکت شیر پاستوریزه ارمغان فسا (مانی ماس) در همایش دیجیتال روز جهانی ایمنی غذا
مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: شرکت شیر پاستوریزه ارمغان (مانی ماس) جزو ۳۷ شرکت برتر کشور در حوزه ایمنی غذا انتخاب و موفق به کسب تقدیرنامه و لوح تندیس از سوی وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو در همایش کشوری گرامیداشت روز ایمنی غذایی شد.
به گزارش وب دا فسا؛ مهندس زهرا مجدی افزود: این تندیس به واحدهای تولید موادغذایی و آشامیدنی که در زمینه برقراری الزامات نظام مدیریت ایمنی موادغذایی در دو سال گذشته گام موثری برداشته اند تعلق گرفت.
این الزامات شامل اقدامات زیر می باشد:
- ارزیابی برنامه های پیش نیازی ( PRPs)
- کنترل کیفیت آزمایشگاهی ( LPRP)
- استقرار سیستمهای مدیریت ایمنی موادغذایی ( HACCP و ISO ۲۲۰۰۰)
- پیشگیری از بروز کرونا
- پیشگیری و مدیریت بیماریهای غیر واگیر ( NCD ( با اصلاح فرمولاسیون پروانه های ساخت درراستای کاهش میزان قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس
- درج نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات