شورای تعامل روسای مراکز علمی کاربردی استان مازندران برگزار شد
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران، با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، شورای تعامل روسای مراکز علمی کاربردی این استان میزبانی مرکز علمی کاربردی فولادین ذوب آمل برگزار شد.
در این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه در پنج سال گذشته جمعیت دانشجویی کشور بیش از ۳۰ درصد کاهش داشته است و عوامل متعددی مانند کاهش نرخ رشد جمعیت و کاهش گرایش به آموزشی عالی از مهمترین دلایل آن بوده است، گفت: در گذشته گرایش به دانشگاه بیشتر منجر به شغل می شده اما این مسیر امروز چندان هموار به نظر نمی رسد.
وی ادامه داد: در شرایط کاهش جمعیت دانشجویی، دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این سیر نزولی قرار گرفت اما از پذیرش سال ۹۸ این سیر نزولی متوقف شد و تا سال ۱۴۰۰ در دو سال پیاپی ۱۵ درصد رشد در پذیرش دانشجو داشتیم.
دکتر محمدحسین امید ابراز امیدواری کرد پس از دوران محدودیت های مربوط به شیوع بیماری کرونا مطمئن هستیم سیر صعودی دانشجویان مهارتی ادامه پیدا می کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: رشته های این دانشگاه هم اکنون به عنوان رشته های مهارتی معتبر مطرح شده اند و خانواده ها می توانند اطمینان پیدا کنند که شغل آینده فرزندان آنها با تحصیل و با کسب مهارت در دانشگاه تامین می شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه توجه مردم و دولت به سمت آموزشهای مهارتی است و راه حل مشکل اشتغال هم آموزش های مهارتی و توسعه کسب و کارهای کوچک است.
دکتر محمدحسین امید به روسای مراکز علمی کاربردی استان مازندران توصیه کرد ضمن حفظ و افزایش کیفیت در دامنه ماموریت مرکز رشته های مهارتی را توسعه بدهند.
همچنین وی در خصوص ارائه آموزشها در فضای مجازی گفت: از ظرفیت و محتوای مناسبی که در فضای مجازی پیدا کرده ایم برای کاهش هزینه ها، بخصوص استفاده از تجارب مدرسان برتر حتی بعد از دوران همه گیری استفاده خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه وضعیت باثباتی در حوزه مدرسان در این دانشگاه وجود دارد، گفت: ۳۵ هزار مدرس رسمی در کشور داریم و فرآیند جذب مدرسان مهارتی را پویاتر کرده و سرعت بخشیدیم و فراخوان بعدی جذب مدرسان مرداد ماه سال جاری انجام می شود.
وی بیان کرد: فرآیند جذب مدرسان خبره و تجربی به واحدهای استانی تفویض اختیار شده است. تعداد مدرسان خبره و تجربی ما طی دو سال گذشته دو برابر شده و به ۲ هزار نفر رسیده است.
دکتر محمدحسین امید در پایان از پرداخت و ارائه تسهیلات با بهره ۲ درصد از طرف دانشگاه جامع علمی کاربردی به هسته های فناور مستقر در مراکز نوآوری تسهیلات برای راه اندازی کسب و کار نیز خبر داد.
در ادامه دکتر عبدالرضا شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران طی سخنانی گفت: حضور همه عزیزان را در پانزدهمین جلسه شورای تعامل قدر می دانم.
وی با اشاره به اینکه گرایش به رشته های مهارتی در آینده نزدیک افزایش پیدا می کند، گفت: کسانی که در مسیر تحصیل مهارت آموزی گام گذاشتند، موفق خواهند شد. باید همچنان در مسیر افزایش کیفیت گام برداریم چرا که عملکرد ما بزرگترین تبلیغ است.
دکتر شیخ الاسلامی از همدلی روسای مراکز، اساتید و دانشجویان در برگزاری کلاسهای مجازی در دوران محدودیت های کرونایی تقدیر و بر برگزاری کلاسهای عملی در شهرهای با رنگ بندی زرد و آبی و با رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید کردند.
در پایان این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به پرسش های مطرح شده توسط روسای مراکز علمی کاربردی استان مازندران پاسخ داد.