عمومی | واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد

اولویت اصلی مدیریتی نوین دانشگاه آزاد اسلامی، رشد و توسعه دانشگاه مجازی است

سامانه واداگپ می‌تواند زیرساخت ابراندیشکده یا اتاق فکر نظام حکمرانی جمهوری اسلامی را برای تولید ایده‌ها و اسناد سیاسی فراهم سازد.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم اختتامیه نخستین رویداد ملی رقابت تیم‌های دانشجویی«کرسی‌های آزاد اندیشی» گفت: یکی از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه‌‌ی محیط آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی در بستر فضای مجازی بوده که در این دوره مدیریتی انجام شده است.

دکتر عزیز نجف‌پور آقابیگلو ، افزود: رشد و توسعه در حوزه فضای مجازی یکی از اولویت‌های اصلی کشور محسوب می‌شود، که رهبر معظم انقلاب به کرات بدان اشاره کرده است. در همین راستا دشمنان ایران، اهمیت این موضوع را درک کرده و با فرافکنی قصد دارند، قابلیت سامانه‌های مجازی دانشگاه آزاد را زیر سئوال ببرند، فلذا عجیب نیست که «ایندیپندنت» اخیرا گزارش غرض ورزانه‌ای از فعالیت یکی از سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه و یکی از پیام رسان‌های بومی که با دانشگاه همکاری می‌کند را منتشر کرده است.

وی در ادامه گفت: باتوجه به دوران شیوع کرونا، فرآیند آموزش و پژوهش در دانشگاه آزاد با اختلال مواجه شده بود، در همین راستا دانشگاه آزاد توانست با ایجاد و توسعه سامانه های آموزش مجازی، برنامه آموزشی خود را انجام دهد و امروز به جرات می‌توان گفت که دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه مجازی در منطقه غرب آسیا است، که در حال حاضر بیش از یک میلیون دانشجو در بستر سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه آموزش می‌بینند. این در حالی است که اگر سامانه های آموزش مجازی وادانا و دان راه‌اندازی نمی‌شدند، امکان برگزاری کلاس‌های دانشگاه وجود نداشت.

دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه بیان داشت: سامانه‌های مجازی در بدو راه اندازی بدون اشکال نیستند و  یک روند حلزونی را طی می‌کنند تا در گذر زمان توسعه بیابند و ضعف‌های موجود برطرف شود، سامانه­های مجازی دانشگاه آزاد هم از این قاعده مستثنی نبوده که این موضوع با کمی صبر و تحمل رفع می‌شود. برای مثال فیسبوک و گوگل هم در روزهای نخست با ضعف‌های بسیاری روبه‌رو بودند، اما با گذر زمان اصلاح و ارتقا یافته‌اند.

نجف‌پور خاطرنشان کرد: امروز عصر حکمفرانی از طریق پلتفرم‌ها است، لازم به ذکر است باتوجه به وابستگی شکل‌گرفته در داخل کشور نسبت به پلتفرم‌های خارجی اختلال در هرکدام از آنها، زندگی ما را با مشکل روبه‌رو می‌کند، در همین راستا راه‌اندازی پلتفرم‌های بومی یک نیاز اساسی در کشور محسوب می‌شود. رشد و توسعه در فضای مجازی و ایجاد پلتفرم‌های بومی از طریق دانشگاه آزاد اسلامی سبب قدرتمند شدن کشور در این حوزه می‌شود.

مشاور رییس دانشگاه در پایان ضمن رونمایی از سامانه واداگپ افزود: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاداسلامی در گام اول با پشتیبانی فنی برگزاری نشست‌ کرسی‌های آزاد اندیشی از طریق سامانه مجازی وادانا، عملا فرآیند گفتگو متخصصان و خبرگان کشور را در بستر مجازی پایلوت کرده و در حال حاضر با ارائه سامانه «واداگپ» می‌تواند وارد فاز بعدی، در واقع ایجاد ابراندیشکده یا اتاق فکر نظام حکمرانی جمهوری اسلامی بشود که در عین ایجاد بستر گفتگوی روشمند نخبگان و متخصصان در موضوعات اصلی کشور، ایده ها و اسناد سیاستی برای سطوح کلان و خرد مدیریت کشور تولید شود.

http://iauec.ac.ir/media/2021/06/4000318-Drnajafpoor-Korsi-Azad-Andishi-1.mp4

.