عمومی | دانشگاه محقق اردبیلی

برگزاری وبینار «انتخابات ۱۴۰۰و عرصه های تحول در اقتصاد و معیشت » در دانشگاه محقق اردبیلی

وبینار « انتخابات ۱۴۰۰ و عرصه‌های تحول در اقتصاد و معیشت » در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه، کارشناس ارشد مسائل اقتصادی در این وبینار گفت: چند سالی است که مقام معظم رهبری شعار سال را در محور اقتصادی نام‌گذاری می‌کنند و از نظر فراوانی حدود ۷۰ درصد شعار سال در زمینه اقتصادی است که اهمیت موضوع و جایگاه آن را می‌رساند.
دکتر علی قاسمی با بیان اینکه باید هفت نظام اقتصادی در کشور اصلاح شود، افزود: یکی از این نظام‌ها یارانه است که باید در پرداخت آن اصلاحاتی انجام شود.
وی با بیان اینکه بانک ها هم نیاز به اصلاحات دارند زیرا هزینه نگهداری بانک ها بالاتر بوده و کنترل بانک های تجاری هم ضرورت دارد، تصریح کرد: اصلاح پول ملی هم از دیگر نظام‌های اقتصادی است که نیازمند نگاه تحولی است.
این کارشناس ارشد مسائل اقتصادی با بیان اینکه گمرکات از دیگر نظام‌های اقتصادی است که نیاز به اصلاح دارند، تصریح کرد: نظام توزیع هم که دارای مشکلات است و باید کاندیداهای ریاست‌جمهوری برای حل آن برنامه داشته باشند.
قاسمی اظهار کرد: نظام مالیاتی هم هفتمین نظام اقتصادی است که باید اصلاح شود که البته فعلاً رضایتمندی خوب است اما فرار مالیاتی وجود دارد که باید اصلاحاتی انجام شود.
دکتر علی اشرف سلطانی مدیر طرح و برنامه بسیج اساتید دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامگذاری سال های دهه ۹۰ بر مسائل اقتصادی تاکید داشتند و این نشان می دهد که رهبری به اقتصاد و معیشت مردم توجه ویژه دارند.

گفتنی است این وبینار توسط کانون بسیج اساتید و دفتر هم‌اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد و وبینار با پرسش‌وپاسخ خاتمه یافت.