عمومی | پژوهشکده علوم و صنایع غذایی معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی: شناسنامه دار کردن زعفران اولویت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی است/ انجام بیش از ۶۰ طرح پژوهشی کاربردی در حوزه زعفران شنبه 8 خرداد 1400 ساعت 11:6 جدیدترین اخبار سومین المپیادملی مهارت دانشجویان سراسر کشور تجلیل از مقام والای معلمان در مدرسه شهدای علوی تبریک دهه سرآمدی و روز استاد توسط معاون آموزشی دانشگاه پیام تبریک رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت روز معلم کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه بیرجند آغاز شد ویژه برنامه دخترانه برگزار شد مراسم عطرافشانی و گلباران مزار شهید گمنام