عمومی | پژوهشکده علوم و صنایع غذایی معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی: شناسنامه دار کردن زعفران اولویت موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی است/ انجام بیش از ۶۰ طرح پژوهشی کاربردی در حوزه زعفران شنبه 8 خرداد 1400 ساعت 11:6 جدیدترین اخبار برگزاری جلسه ستاد ازدواج دانشجویی کسب رتبه Q۳ نشریه لاتین Journal of Horticulture and Postharvest Research در پایگاه Scopus پذیرش دانشجوی مقطع دکتری رشته تاریخ /گرایش تاریخ ایران بعد از اسلام دیدار رئیس دانشگاه و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان دیدار نوروزی رئیس دانشگاه با خیّر دانشگاهساز حاج علیاکبر فلاحی بهار دوستی؛ دیدار و دید و بازدید نوروزی در پردیس دانشگاه بیرجند حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه بیرجند در راهپیمایی روز جهانی قدس