عمومی | پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران

همکاری پژوهشگاه با سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری تحت حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری‌


قائم مقام فناوری پژوهشگاه در نشستی با مدیر سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن زمینه‌های همکاری پژوهشگاه با این مجموعه را که به‌ در راستای تسهیل فرآیند جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها با حمایت و نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت دارد، بررسی کردند.


به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، سینا قدس، قائم مقام مدیرعامل سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن در ابتدای این نشست در معرفی این مجموعه گفت: کارن کراد، اولین کارگزار رسمی تامین مالی و سرمایه‌گذاری تحت حمایت و نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری‌ست که به ‌منظور آسان‌ سازی فرآیند جذب سرمایه، برای استارتاپ‌ها در تمامی حوزه‌ها تاسیس شده است. همچنین این سامانه برای اولین بار در کشور، مجوز تامین مالی جمعی مبتنی بر مشارکت را از فرابورس اخذ کرده است.

کارن کراد با هدف تسهیل ارتباط بین استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاران خطرپذیر حقیقی و حقوقی، این امکان را برای استارتاپ‌ها فراهم می‌کند تا با ثبت نام در سامانه و طی مراحل ارزیابی، در صورت تایید به تعداد زیادی از سرمایه‌گذاران سامانه کارن متصل شوند. همچنین در این سامانه، امکان دسترسی به فرصت‌های متعدد سرمایه‌گذاری نیز برای سرمایه‌گذاران فراهم شده است.

وی خاطرنشان کرد: از دیگر خدمات کارن کراد می‌توان به ارائه مشاوره‌های تخصصی در حوزه‌های‌ حقوقی‌، مالی، کسب‌وکار، شبکه سازی، خدمات مشاوره عارضه‌یابی و خدمات آموزشی مثل برگزاری کارگاه‌های آموزشی (وبینار، منتورز دی) اشاره کرد. برگزاری رویدادهای مختلف از جمله کافه سرمایه، دمو دی و آی میت از دیگر خدمات این سامانه است.
قدس تصریح کرد: کارن کراد، کسب‌وکارها را به‌ طور دقیق برررسی و ارزیابی می‌کند و با برگزاری رویدادهای آنلاین و حضوری در حوزه سرمایه‌گذاری به بهبود روند سرمایه‌گذاری کمک می‌کند.

در ادامه این نشست، دکتر پژمان آزادی، قائم مقام فناوری پژوهشگاه نیز ضمن معرفی پژوهشگاه، پژوهشکده های تابعه و بخش های تحقیقاتی به رویکرد پژوهشگاه در زمینه پژوهش های فناورانه و ارائه فناوری ها به بازار اشاره کرد.  در ادامه در خصوص مدل های تامین سرمایه، نقش شرکت کارن کراد در تعامل استارتاپ و سرمایه گذار، ویژگی شرکت استارتاپی منتخب و نحوه برگشت سرمایه از سوی استارتاپ ها مذاکره شد.

دکتر آزادی همچنین ضمن ابراز امیدواری نسبت به همکاری پژوهشگاه با شرکت کارن کراد، پیشنهاد برگزاری رویداد معرفی فناوری‌های پژوهشگاه با مشارکت مجموعه کارن کراد و نیز برگزاری دوره آموزشی در حوزه کسب و کار جهت آشنایی هر چه بیشتر محققان پژوهشگاه را مطرح کرد.
در پایان این نشست مقرر شد در جلسه آنلاین بعدی ضمن معرفی طرح های پژوهشگاه، سطح TRL و آمادگی فناوری ها جهت ورود به بازار و همچنین امکان همکاری در خصوص برگزاری رویداد جذب سرمایه بررسی شود.