شروع همکاری با کارخانه نوآوری آزادی(Iran Silicon Valley)- مرکز نوآوری کارینو
کارینو یک مرکز نوآوری برای جذب تیم-ایده های استارتاپی نوآورانهٔ فناور-محور در حوزه موتور و خودرو با اولویت هوشمند سازی است. شاید اولویت کارینو بنظر عجیب بیاید ولی این یک فرایند مرسوم در عرصهٔ خودروسازی است؛ حتی شرکت هایی مثل ولوو، آئودی که در بالاترین سطح خودروسازی قرار دارند و حتی مرسدس بنز و فراری که دارای توانمندترین تیم های مهندسی و خلاق در مسابقات فرمول یک هستند، از تیمهای خارجی برای تولید نوآوری استفاده میکنند، یعنی استفاده از شیوهٔ نوآوری باز ( Open Innovation ).
کارینو سه هدف اصلی دارد:
۱- توسعه کسب و کارهای نوپا نوآورانه فناوری محور.
۲ -بومی سازی تکنولوژی و ارتقای دانش فنی
۳ – پاسخگویی به چالش ها و معضلات صنعتی
۴- افزایش سطح کیفیت زندگی
توجه به این نکته ضروری است که توسعه علم تنها برای بالا بردن رتبه های علمی نیست بلکه باید به حل مشکلات و نیازمندی های موجود در صنایع و نیز درآمدزایی بیانجامد . بدین ترتیب است که روز به روز فاصله تبدیل شدن علم به ارزش بیشتر میشود.
کارینو سعی میکند این فاصله را پر کند تا در نهایت توسعه علم به ارزش واقعی برسد که حاصل آن ثروت های مادی و معنوی است.
بدین منظور کارینو، تیم های نوآور را به مراکز سرمایه گذار ریسک پذیر متصل میکند تا در یک بستر مناسب و با استفاده از آموزش، ارتباط و سرمایه به یک اتفاق برد-برد برسند. چون در این صورت صنعت با بهرهمند شدن از نوآوری، تیم ها با تبدیل شدن مهارتشان به ثروت و در نهایت مردم با استفاده از فناوری، برنده خواهند بود.
در این راستا انجمن علمی موتور ایران در روز سه شنبه مورخ ۹۹/۰۵/۲۸ ، با حضور جمعی از اعضای هیئت مدیره و نماینده شرکت بساپارس صنعت(BPS)، از کارخانه نوآوری آزادی (Iran Silicon Valley) با هدف شروع و توسعه همکاری های علمی-فناوری بازدید کردند.
طی این بازدید، جلسه ای با مدیران کارآفرینی و نوآوری مرکز نوآوری کارینو که به عنوان یک مرکز پیشرو در زمینه ارائه راهکارهای رشد به کسب و کارها و ایده های استارت آپی در محل کارخانه نوآوری آزادی مستقر است، تشکیل شد.
مرور حوزه های فعالیت مرکز نوآوری کارینو با تمرکز بر زمینه هوشمندسازی خودرو، بحث و بررسی چالش های صنعت خودرو و مکانیزم پاسخگویی و رفع مشکلات این صنعت و در نهایت زمینه های همکاری مشترک، به گفتگو گذاشته شد. از دستاوردهای مهم این جلسه می توان به آغاز تدوین تفاهم نامه مشترک میان انجمن علمی موتور ایران و مرکز نوآوری کارینو در زمینه های؛ شناسایی افراد و تیم-ایده های استارت آپی، گزینش و داوری ایده ها و صاحبان ایده، برگزاری وبینارهای آشنایی و معرفی کارینو و اهداف آن برای عموم متخصصان صنعت خودرو، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی مرتبط با موتور و خودرو اشاره کرد. در نهایت انجمن علمی موتور ایران بعنوان پل ارتباطی میان افراد مستعد و دارای ایده های نو و استارت آپی در حوزه موتور و خودرو با مرکز نوآوری کارینو به منظور تحقق مسیر “از ایده تا محصول”، نقش کلیدی را ایفا خواهد کرد.
لذا طی این فراخوان از تمامی اعضای خود دعوت می کند چنان چه تصمیم به شرکت در این رویداد را دارند، از طریق انجمن اقدام نموده تا هرچه بهتر و سریعتر به نتیجه خود برسند.
راه های پیوستن به این فرایند استارت آپی عبارتند از :
۱-تیم-ایده برای نوآوری در حوزه موتور و خودرو دارم.
۲-تجربه دارم و میخواهم به تیمهای فعال اضافه بشوم و به آنها کمک کنم.
۳-مربی کسب و کار هستم و میخواهم به رشد کسب و کارِ تیمهایِ فعال کمک کنم.
۴-سرمایهگذار هستم و میخواهم روی تیم-ایدههای حوزه خودرو سرمایه گذاری کنم.