در قالب نشستهایی جداگانه صورت پذیرفت / هماندیشی هیئترئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون با امام جمعه و فرماندار ویژه کازرون پیرامون مسایل دانشگاه و افقهای توسعهای آن
بنا به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون، اعضا هیئت رئیسه این دانشگاه ابتدا با حضور در دفتر کار امام جمعه کازرون، به بحث و گفتگو با ایشان پرداختند. دکتر غریب فاضلنیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در این نشست، ضمن تشکر از حمایتها و همراهیهای مداوم امام جمعه کازرون با مجموعه دانشگاه، به ارایه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در دانشگاه سلمان فارسی کازرون پرداخت و خاطر نشان نمود: خوشبختانه با حمایتهای صورت گرفته از سوی مردم و مجموعه مدیریتی شهرستان کازرون و استان فارس، طرح آمایش دانشگاه سلمان فارسی کازرون که موجب بروز دغدغههایی شده بود، با نگاه حمایتی وزارت علوم، در دستورکار بررسی مجدد قرار گرفته است و امیدواریم با ترسیم ظرفیتهای مختلف این دانشگاه و همچنین پتانسیلهای بالای شهرستان کازرون، بتوانیم از فرصت پیش آمده برای بهبود عملکرد دانشگاه استفاده نماییم که تحقق این مسئله نیازمند همراهی بیش از پیش تمامی مجموعههای دلسوز برای توسعه شهرستان کازرون است.
در ادامه این نشست، سیدهاشم خاتمی، دکتر احسان منبری، دکتر علیرضا راستی و دکتر بهروز خسروپور، معاونان دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز با طرح برخی مسایل جاری دانشگاه و ارایه پیشنهادهایی برای برطرف نمودن آنها، به هماندیشی پیرامون تسهیل شرایط برای بهبود عملکرد این دانشگاه پرداختند.
حجتالاسلام صباحی، امام جمعه کازرون نیز در این دیدار با تشکر از رویکردهای دنبال شده در دانشگاه سلمان فارسی کازرون در جهت توسعه و ارتقا کمّی و کیفی خدمات ارایه شده به جامعه، خاطر نشان نمود: دانشگاه سلمان فارسی کازرون، تکیهگاه توسعهای این شهرستان محسوب میشود. کمک به رشد و توسعه این دانشگاه میتواند گامی موثر و پایدار در جهت رشد و توسعه منطقه باشد و در این راستا از هرگونه اقدامی کوتاهی نخواهم کرد. در کنار آن بایستی تلاش شود که دانشگاهها به مرکزی برای پرورش مناسب جوانان کشور تبدیل شوند، به گونهای که هر فردی بتواند در قالب ماهیت وجودی خویش رشد و تعالی پیدا کند.
هیئت رئیسه دانشگاه سلمان فارسی کازرون همچنین در نشستی دیگر که در فرمانداری ویژه شهرستان کازرون برگزار شد، ضمن دیدار و گفتگو با علی مظفری، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون، با ارایه گزارشی از فعالیتهای این دانشگاه، به طرح مسایل و چشماندازهای پیشروی فعالیت این دانشگاه پرداختند.
در این دیدار، دکتر غریب فاضلنیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ضمن تشکر از اهتمام خاص فرماندار ویژه شهرستان کازرون و همچنین با تقدیر از حمایتهای استاندار فارس در جهت پیگیری مسایل مرتبط با طرح آمایش دانشگاه سلمان فارسی کازرون، خاطر نشان نمود: با همافزایی بسیار قابل توجهی که در بحث طرح آمایش دانشگاه سلمان فارسی کازرون در بین مجموعه مدیریتی شهرستان کازرون و استان فارس ایجاد شد و به دنبال پیگیریهای ویژه دکتر فریدون عباسیدوانی، نماینده مردم شریف شهرستانهای کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی و همچنین تداوم حمایتهای همیشگی مجموعه فرمانداری ویژه کازرون، دفتر امام جمعه، استاندار فارس، نماینده محترم ولی فقیه در استان، عموم مردم و فعالین اجتماعی شاهد ایجاد فضایی همدلانه برای رشد و توسعه دانشگاه بودیم که همین مسئله نیز حاکی از اهمیت دانشگاه در سطح جامعه است. براین اساس امیدواریم با تداوم این همراهیها بتوانیم برخی از مشکلات موجود را برطرف کرده و افقهای روشنتری را پیشروی عملکرد دانشگاه نمایان سازیم.
ایشان همچنین با بیان برخی از مسایل و مشکلات جاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون، خاطر نشان نمود: در حال حاضر بخشهایی از پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون که بزرگترین پروژه توسعه فضاهای دانشگاهی در غرب استان فارس محسوب میشود و ۱۲ سال از زمان آغاز به ساخت آن میگذرد و چند ده میلیارد تومان در آن هزینه شده است، در آستانه بهرهبرداری قرار دارد و با تخصیص اعتبار لازم برای خرید برخی تجهیزات باقیمانده که طی ماههای اخیر پیگیریهای زیادی برای جذب این اعتبار را دنبال کردهایم، میتوان این مجموعه دانشگاهی را به بهرهبرداری رساند و خدمت دیگری به عموم مردم جامعه ارایه داد و بخشی از محدودیتهای دانشگاه را نیز برطرف نمود.
علی مظفری، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کازرون نیز در جریان این دیدار ضمن برقراری تماسهایی با برخی از مسئولان در حوزههای مختلف برای پیگیری حل مشکلات مطرح شده، خاطر نشان نمود: بایستی تلاش کرد تا بسترهای لازم برای بهبود عملکرد دانشگاه سلمان فارسی کازرون که دانشگاه مادر منطقه محسوب میشود، فراهم شود. بنده نیز مثل گذشته آمادگی کامل خودم را برای برطرف نمودن مشکلاتی که مطرح کردید و تحقق پیشنهادهایی که ارایه دادید، از جمله واگذاری ساختمان برای تکمیل و استقرار خوابگاه دانشجویی را اعلام میکنم. چراکه معتقدم توسعه دانشگاه و بسترسازی برای استفاده بیشتر از خدماتش در سطح جامعه، میتواند به عنوان بازویی موثر در اختیار برنامهریزان و مدیران هر منطقه قرار گرفته و چشماندازهای توسعهای را تقویت نماید.
گفتنی است از جمله مسایلی که در این دیدارها مطرح شد اعلام آمادگی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای افتتاح پردیس این دانشگاه در صورت تسهیل شرایط برای تامین برخی تجهیزات مورد نیاز، مباحث مرتبط با توسعه و بهبود خوابگاههای دانشجویی، روند بررسی مجدد طرح آمایش دانشگاه سلمان فارسی کازرون و... بود.