عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

در دوران نقاهت کرونا برای بهبودی سریع تر چه مواد غذایی را مصرف کنیم+ویدیو



اگر درگیر کرونا شدید، فست فود، کنسرو و غذاهای سرخ شده نخورید، چرا که به دلیل افزایش جریان خون معده، خستگی‌ شما  بیشتر می‌شود.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، با توجه به به اهمیت انکار ناپذیر تغذیه در مبتلایان به کرونا، این بیماران باید با توجه به شرایط بیماری و علایم خود تغذیه مناسبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تسریع در روند درمان داشته باشند.

اگر درگیر کرونا شدید، فست فود، کنسرو و غذاهای سرخ شده نخورید، چرا که به دلیل افزایش جریان خون معده، خستگی‌ شما  بیشتر می‌شود.

مبتلایان به کرونا باید شام را حداقل ۲ ساعت قبل از خواب میل کنند تا دچار بی اشتهایی صبحگاهی نشوند.

اگرچنانچه به بیماری چربی خون بالا مبتلا نیستید، می توانید روزانه یک عدد تخم مرغ بخورید و کشمش یا عسل  را جایگزین قند وشکر کنید.

همچنین روزی حداقل ۲ واحد میوه که یکی دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین سی باشد و ۳ واحد لبنیات، ترجیحا پروبیوتیک استفاده کنید.

برای دفع سموم بدن هم روزی دو لیتر مایعات مثل آب و چای کمرنگ استفاده کنید، دم‌نوش‌های گیاهی انرژی‌زا و ضد التهاب مثل بابونه و گل سرخ روند درمان را تسریع می بخشد، به شرطی که طبیعی باشند. از دم‌نوشهای کیسه‌ای به دلیل دارا بودن مواد افزودنی استفاده نکنید.

در طول روز نیز حداقل هر دو ساعت یه بار مواد پروتئین دار طبیعی مثل گوشت و مرغ و یا منابع گیاهی مثل سویا با حجم کم در برنامه غذایی داشته باشید.

اگر دچار کم اشتهایی نیزشدید، از عصاره گوشت و سوپ میکس شده که نیاز به جویدن ندارد استفاده کنید.

همچنین در دوران نقاهت نیزدر صورت سفارش غذا از رستوران، غذاهای گریل شده و کم چرب سفارش دهید و اگرچنانچه بویایی و چشایی شما دچار اختلال شده غذاهای ادویه دار و طعم دار را برای تحریک حس بویایی و چشایی استفاده کنید.

انتهای پیام/

کدخبرنگار:۷۷۰۱س.ق