عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

۱۰۶ بیمار مبتلا به تالاسمی، در استان قزوین، خدمات درمانی دریافت می کنند

۱۰۶ بیمار مبتلا به تالاسمی، در استان قزوین، خدمات درمانی دریافت می کنند و مرکز آموزشی و درمانی قدس به عنوان تنها مرکز مراقبت و درمان این بیماران در استان است.

دکتر زهرا رجبی، مدیر امور بیماری های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ این موضوع را بیان کرد و گفت: مرکز یاد شده، وظیفه تامین داروهای آهن زدای تزریقی و خوراکی و همچنین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز این بیماران را دارد.

دکتر رجبی به مناسبت روز جهانی بیماری های خاص و صعب العلاج (روز ۱۸ اردیبهشت) این سخنان را بیان کرد و افزود: عمده ترین اهداف مراقبت از بیماران تالاسمی، فراهم کردن امکانات درمانی مطابق با استانداردهای جهانی، پیشگیری از عوارض بیماری و دستیابی به خون سالم و کافی است.

به گفته مدیر امور بیماری ها، برخی از اجزای بسته حمایتی بیماران تالاسمی در مراکز دولتی تعیین شده برای این بیماران، شامل: معاینه ها و مشاوره‌های تخصصی و فوق تخصصی، شنوایی سنجی و بینایی سنجی، تصویربرداری، سنجش تراکم استخوان، آزمایشات متعدد، خدمات دندان‌پزشکی و خدمات توان‌بخشی و تخفیف در هزینه‌های جراحی های مرتبط و موارد بستری در بیمارستان دولتی است.