کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تقویت سیستم ایمنی بدن و تغذیه مناسب نقشی مهمی در مقابله با بیماریهای تنفسی دارد
پریوش بهادری در گفتوگو با مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: کمبود دریافت مواد غذایی و همچنین کمبود ویتامینهایی مانند ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد.
بهادری تصریح کرد: به منظور مقابله با ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزیها (به جز سبزیهای نشاستهای) و حداقل ۲ واحد میوه توصیه میشود.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: مادران باردار و سالمندان، مبتلایان به نقص سیستم ایمنی و بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف میکنند، مبتلایان به بیماریهای قلبی و عروقی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی و کبدی بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند و لازم است برای مقابله با بیماریهای تنفسی هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
بهادری همچنین گفت: از هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود و مصرف پیاز خام به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای مفید و نیز ویتامین C همراه با غذا توصیه میشود.
وی تاکید کرد: برای مقابله با بیماری کرونا از خوردن غذاهای چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و شورها و انواع سوسیس و کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی خودداری شود.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: در طول دوران بیماری از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود و استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخممرغ حائز اهمیت است.
بهادری بیان کرد: کمبود ریزمغذیهایی مثل آهن و رویهم سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند و از منابع غذایی این ۲ ریزمغذی شامل گروه غذایی گوشتها و تخممرغ و گروه غذایی حبوبات به عنوان جایگزین مناسب گوشت و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود.
وی بیان کرد: برای مقابله با بیماری کرونا، روزانه از منابع غذایی ویتامینهای گروه B مانند انواع سبزیهای برگ سبز و میوهها، شیر و لبنیات، غلات سبوسدار، جهت ارتقای سیستم ایمنی بدن استفاده شود.
بهادری سسگفت: از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده (مثل تخممرغ عسلی و نیمرو، کبابهایی که مغزپخت نشدهاند) خودداری شود و در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آبلیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و حصول اطمینان از دریافت کافی ریزمغذیها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در مقابله با ابتلا به بیماریها ازجمله ویروس کرونا دارد.
انتهای پیام/ س.غ ۳۰۳۰