عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در حال اشباع از بیماران کرونایی/ به هیچ وجه از خانه خارج نشوید



وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در حال حاضر به طور تقریبی تمام ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در چهارمحال وبختیاری در حال اشباع از بیماران کرونایی است.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی در سی و هفتمین نشست ستاد استانی مقابله با کرونا در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در صورتی که روند صعودی مبتلایان به کووید ۱۹ در استان ادامه یابد، طی دو روز آینده باید از بقیه ظرفیت‌های درمانی که برای بیماران غیر کرونایی در بیمارستان ها در نظر گرفته شده استفاده کنیم.
وی با اشاره به محدودیت ظرفیت های بیمارستانی استان گفت: در صورت عدم کنترل بیماری ممکن است از دیگر نقاط غیر بیمارستانی برای بستری بیماران استفاده شود که با تراکم زیاد بیمار و بستری خارج از مراکز بیمارستانی، ارائه خدمات خارج از استاندارد خواهد بود و برای بیماران بدحال کرونایی مشکلات متعددی پیش می‌آید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه سونامی چهارم کرونا همه کشورو استان ها را فراگرفته از مردم خواست: طی یک هفته تا ۱۰ روز آینده به هیچ وجه از خانه خارج نشوند و از تراکم و مراوده با افراد خودداری کنند.
دکتر شیرانی یادآور شد: گرفتاری در این مدت باعث جلوگیری از ارائه خدمات بیمارستانی می‌شود و عواقب بسیاری برای مردم به دنبال دارد.
وی در ادامه گفت: با اضافه شدن ۱۳ مرکز در حوزه بیماران سرپایی، هم اکنون ۳۵ مرکز در استان در بخش سرپایی مشغول به ارائه خدمت هستند.
دکتر شیرانی اضافه کرئد: به دنبال محدودیت ظرفیت بیمارستان ها، هم اینک به ناچار باید بعضی بیماران را به صورت سرپایی درمان کرد واز بستری آنان بپرهیزیم.
وی تصریح کرد:پیش بینی شده نقاهتگاهی با همکاری اورژانس و بسیج سپاه پاسداران استان تجهیز و آماده شود تا در صورت تکمیل ظرفیت بیمارستانی، بیماران در این مکان تحت مراقبت و درمان قرار گیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد یادآور شد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۵ هزار نفر در مراکز درمانی استان بستری شدند بر این اساس به طور متوسط حدود ۷۰ تا ۸۰ بیمار در هفته در بیمارستان‌ها بستری شده اند، در حالی که هم اکنون روزانه این تعداد بیمار مثبت بستری اعلام می‌شود.
دکتر شیرانی با اشاره به وضعیت نگران کننده اضافه شدن روزانه ۱۰ تا ۲۰ درصد به شماره بستری شدگان در مراکز درمانی گفت: چنانچه تعداد بیماران بستری در بیمارستان های استان به بیش از ۵۰۰ نفر برسد، باید از ظرفیت خارج بیمارستانی استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: جهت راه اندازی بخش خارج بیمارستانی نیاز به تجهیزات اولیه همچون تخت و کپسول اکسیژن و مسائل لوژستیک است که با یاری همه سازمانها و ادارات باید تامین شود.
دکتر شیرانی گفت: مهمترین نیاز کنونی دانشگاه علوم پزشکی کپسول‌های اکسیژن است و مجمع خیرین دانشگاه آمادگی دریافت هرگونه کمک در این زمینه را دارد.