معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: فعالیت گروه شغلی ۱ تنها در صورت رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی امکانپذیر است
محمدحسین دریسی در گفتگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با توجه به وضعیت شیوع بیماری کرونا و قرار گرفتن شهرستان دشتستان در وضعیت قرمز بیماری، ازآنجاکه تنها مشاغل گروه ۱ اجازه فعالیت دارند، توجه به نکات بهداشتی و رعایت پروتکلها بسیار ضروری است.
دریسی بیان کرد: از روز شنبه ۲۱ فروردینماه روزانه بیش از ۱۵ اکیپ بهصورت شبانهروزی، محسوس و نامحسوس نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی را در شهرستان رصد مینمایند.
وی همچنین اظهار کرد: طبق پروتکلهای اعلامشده به صنوف و همچنین مصوبه کمیته کنترل کرونای شهرستان دشتستان، عدم استفاده از ماسک توسط کلیه شاغلین، عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، عدم رعایت بهداشت فردی، تجهیزات و مواد غذایی، بهعنوان عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی محسوب شده و مکان موردنظر به مدت حداقل ۱ هفته پلمب میگردد.
محمدحسین دریسی تاکید کرد: ارائه خدمات به افرادی که از ماسک استفاده نمیکنند و یا رعایت فاصله اجتماعی را نمینمایند، خلاف پروتکلهای بهداشتی است و واحدهای صنفی که ارائه خدمت کنند، در مرحله اول تذکر شفاهی و در صورت تکرار، پلمب خواهند.
دریسی همچنین گفت: تمامی صنوف مواد غذایی گروه شغلی ۱، فقط بهصورت بیرون بر اجازه فعالیت دارند و پذیرش مشتری داخل واحد صنفی موجب پلمب مغازه خواهد شد.
وی تصریح کرد: نانوایان در صورت عدم رعایت پروتکلها ضمن پلمب مغازه، مشمول کسر سهمیه آرد نیز میگردند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان از کسبه و اصناف شهرستان خواست: با توجه به شرایط خاص شهرستان برای کنترل بیماری و قطع زنجیره انتقال تمامی موارد ذکرشده را در راستای سلامتی خود، خانواده و سایر شهروندان دانسته و در اجرای آن با کارکنان بخش بهداشت و درمان تعامل و همکاری داشته باشند.
انتهای پیام/ کد خبرنگار: (س.غ/۳۰۳۰)
دریسی بیان کرد: از روز شنبه ۲۱ فروردینماه روزانه بیش از ۱۵ اکیپ بهصورت شبانهروزی، محسوس و نامحسوس نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی را در شهرستان رصد مینمایند.
وی همچنین اظهار کرد: طبق پروتکلهای اعلامشده به صنوف و همچنین مصوبه کمیته کنترل کرونای شهرستان دشتستان، عدم استفاده از ماسک توسط کلیه شاغلین، عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، عدم رعایت بهداشت فردی، تجهیزات و مواد غذایی، بهعنوان عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی محسوب شده و مکان موردنظر به مدت حداقل ۱ هفته پلمب میگردد.
محمدحسین دریسی تاکید کرد: ارائه خدمات به افرادی که از ماسک استفاده نمیکنند و یا رعایت فاصله اجتماعی را نمینمایند، خلاف پروتکلهای بهداشتی است و واحدهای صنفی که ارائه خدمت کنند، در مرحله اول تذکر شفاهی و در صورت تکرار، پلمب خواهند.
دریسی همچنین گفت: تمامی صنوف مواد غذایی گروه شغلی ۱، فقط بهصورت بیرون بر اجازه فعالیت دارند و پذیرش مشتری داخل واحد صنفی موجب پلمب مغازه خواهد شد.
وی تصریح کرد: نانوایان در صورت عدم رعایت پروتکلها ضمن پلمب مغازه، مشمول کسر سهمیه آرد نیز میگردند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان از کسبه و اصناف شهرستان خواست: با توجه به شرایط خاص شهرستان برای کنترل بیماری و قطع زنجیره انتقال تمامی موارد ذکرشده را در راستای سلامتی خود، خانواده و سایر شهروندان دانسته و در اجرای آن با کارکنان بخش بهداشت و درمان تعامل و همکاری داشته باشند.
انتهای پیام/ کد خبرنگار: (س.غ/۳۰۳۰)