عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: الکترونیکی‌ ‌شدن نسخ پزشکی موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: الکترونیکی شدن نسخ پزشکی یکی از راهکارهای بسیار خوب و موثر در ارایه خدمات مطلوب به بیماران و کاهش هزینه‌ها است.

دکتر «محمودرضا مرادی» روز پنجشنبه در نشست تخصصی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با مدیران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، افزود: اما در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه با توجه به شرایط موجود همه گیری کرونا زیرساخت لازم برای اجرای این طرح فراهم نیست.

وی اظهار داشت: همچنین به دلیل وجود مشکل پوشش اینترنتی در روستاها و برخی شهرها و شلوغی و ازدحام بیماران در مطب ها امکان اجرای صحیح این طرح اکنون در استان کرمانشاه به طور کامل وجود ندارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: لازمه اجرای صحیح طرح الکترونیکی شدن نسخ، تقویت زیرساخت‌ها و فراهم ساختن مقدمات آن در استان است.

وی گفت: با فراهم شدن امکانات و تجهیزات مورد نیاز و همچنین تقویت زیرساخت های لازم در اجرای این طرح دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نهایت همکاری را با بیمه سلامت خواهد داشت.

دکتر مرادی در ادامه گفت: تلاش بی وقفه و زحمات همکاران ما در دانشگاه و کادر بهداشت و درمان و همراهی و همدلی بسیار خوب استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و سایر دستگاه‌ها موجب شد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در استان تاکنون با موفقیت انجام شود.

وی اضافه کرد: پیک چهارم کرونا بعد از تعطیلات نوروز با سرعت بسیار بالایی در حال افزایش است به طوریکه اکنون تعداد ۵۲۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۱۰ بیمار در بخش ICU تحت مراقبت و درمان قرار دارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: انتظار می رود در هفته های آینده نیز با افزایش موارد مرگ و میر، ابتلا و بستری در استان مواجه باشیم.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی در کشور هم اکنون مدیریت بیماری کرونا است که این مساله باید از ۲ بُعد مورد توجه قرار گیرد، افزود: بُعد اول مدیریت صحیح ارایه خدمات مناسب پیشگیری، بهداشتی و درمانی و تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز در راستای ارایه خدمات مطلوب به مردم است.

دکتر مرادی اضافه کرد: در بُعد دیگر این مساله مطرح است که بیماری کویید ۱۹ دانشگاه های علوم پزشکی را به صورت عمیق‌تر تحت تاثیر قرار داده است که اثرات بسیار جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

وی همچنین گفت: به دلیل شیوع کرونا بخش آموزش ما بسیار آسیب دیده است، وجود حداقل امکانات مجازی آموزشی موجب کاهش انگیزه در دانشجویان شده که باید در این زمینه سرمایه گذاری کنیم و زیرساخت ها و امکانات آموزش مجازی را تقویت نماییم، در غیر این صورت این مساله نه تنها آموزش که درمان را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: اختصاص بخش هایی در بیمارستان‌های دولتی به بیماران کرونایی موجب شده تمایل بیماران به بستری در بیمارستان‌های خصوصی افزایش یابد که این مساله علاوه بر کاهش درآمد بیمارستان‌ها پس از شیوع کرونا ورشکستگی آنها را در آینده در پی خواهد داشت.

وی در پایان تاکید کرد: تعرفه های پزشکی باید منطقی باشد و این در حالی است که در ۶ سال گذشته تعرفه های پزشکی تغییری نداشته است که با تقویت بیمه ها به طور قطع در این زمینه اقدامات خوبی صورت می پذیرد