عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

فرایندهای تشخیصی آزمایشگاه مرجع دانشگاه علوم پزشکی قزوین، تایید جهانی شد

دکتر مهدی زاهد پناه، مدیر امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی قزوین از تایید جهانی فرایندهای تشخیصی آزمایشگاه مرجع دانشگاه خبر داد.

وی اظهار کرد: پس از اهدای دستگاه های استخراح ژنوم و «پی سی آر» برای تشخیص مولکولی کرونا ویروس از سوی سازمان بهداشت جهانی به آزمایشگاه مرجع دانشگاه، نماینده این سازمان، روز ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ بازدیدی از آزمایشگاه داشت و در این بازدید، فرایندهای تشخیص مولکولی کووید ۱۹ و وضعیت بهره برداری از دستگاه های اهدایی را بررسی کرد که در نهایت، وی فرایندهای تشخیصی آزمایشگاه را مطلوب ارزیابی کرد.

گفتنی است، در حال حاضر، آزمایشگاه مرجع دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، تنها مرکز دولتی تشخیص مولکولی کووید ۱۹ در استان قزوین است که روزانه، نمونه های ارسالی از بیمارستان ها و مراکز بهداشت درمانی استان را نظر تشخیص مولکولی بررسی  می کند