عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

کارگاه بین المللی آموزش بالینی و دنیای مجازی: به سوی زندگی دوم برگزار می شود



دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی کارگاه بین المللی" آموزش بالینی و دنیای مجازی: به سوی زندگی دوم"  را برگزار می کند.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه ، پنجمین کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی پنجم آوریل ۲۰۲۱ توسط دانشگاه کربلا و دانشگاه بین المللی مجازی الصدیق با عنوان” آموزش پزشکی هوشیار اساس سیستم سلامت یکپارچه است  " برگزار می شود.

در این همایش بین المللی توسط دانشکده مجازی، اموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی کارگاهی با عنوان "آموزش بالینی و دنیای مجازی: به سوی زندگی دوم " اجرا می شود.

این کارگاه مجازی روز دوشنبه پنجم آوریل ۲۰۲۱ مصادف با ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵ تا ۱۶.۳۰ برگزار می شود و علاقمندان برای شرکت در این رویداد علمی آموزشی بین المللی می توانند به سایت همایش به نشانی https://www.sivu.alsadiquni.com مراجعه کنند.

از محورهای مورد بحث در کارگاه مذکور می توان به مفاهیم و چشم اندازهای زندگی دوم ، آموزش و یادگیری در جهان های غوطه وری  سه بعدی : اموزش پیامدهای استفاده از محیط های مجازی ، مسایل حریم خصوصی و فرهنگی و کنترل محیط های مجازی،  مسایل روانی اجتماعی در محیط زندگی دوم  اشاره کرد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: ۷۷۰۰ س.ع