عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

رئیس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر: آئین چهارشنبه‌سوری در استان بوشهر ۱۱ مصدوم برجای گذاشت/ افزایشی ۱۸۰ درصدی مصدومین

دکتر عبدالرحیم دادجو اظهار داشت: ۴ مورد از سوختگی‌های ناشی از حوادث چهارشنبه‌سوری در استان بوشهر درجه یک و ۶ نفر درجه ۲ و ۷ مصدوم نیز درجه دو و سه هستند.
وی بیان کرد:  ۶ نفر از مصدومان حوادث ناشی از چهارشنبه‌سوری در استان بوشهر بالای ۲۰ سال، زیر ۱۰ سال دو نفر و مابقی زیر ۲۰ سال گزارش شده است.
دکتر دادجو ادامه داد: بر اساس گزارش‌های رسیده یک نفر از مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری در استان بوشهر از ناحیه سر و گردن، یک نفر قفسه سینه و مابقی از ناحیه دست دچار مصدومیت شده‌اند.
رئیس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر گفت: تعداد حادثه دیدگان چهارشنبه‌سوری امسال نسبت سال گذشته افزایش نشان می‌دهد.
وی اضافه کرد: بر اساس آمارها از اول اسفند تاکنون تعداد کل حادثه دیدگان ناشی از ترقه و مواد آتش‌زا در استان بوشهر ۱۷ نفر اعلام شده است که از این تعداد ۶ نفر بستری و ۱۱ نفر ترخیص شده‌اند.
دکتر دادجو یادآور شد: حوادث مربوط به چهارشنبه‌سوری در استان بوشهر هیچ فوتی و یا قطع عضو در پی نداشته است.
رئیس سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر با بیان اینکه پارسال در آئین چهارشنبه‌سوری پنج نفر در استان بوشهر دچار حادثه شدند خاطرنشان کرد: امسال ۱۷ نفر در آئین چهارشنبه‌سوری حادثه دیدند که این آمار افزایش ۱۸۰ درصدی را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/ ز.ن ۵۰۰۰