عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

ارزیابی اعتبار بخشی بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان توسط گروه ارزیاب بیرونی دانشگاه علوم پزشکی تهران

ارزیابی اعتبار بخشی بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان توسط گروه ارزیاب بیرونی دانشگاه علوم پزشکی تهران

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

امروز بیست و نهم فروردین ماه 97، پیش بازدید اعتبار بخشی بین المللی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان توسط گروه ارزیاب بیرونی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد .

صبح امروز جلسه اعتباربخشی بین المللی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور گروه ارزیاب بیرونی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر شادنوش رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران، روسای بیمارستان ها و  روسای دانشکده ها در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار و پیرامون فرآیند اعتباربخشی بین المللی دانشگاه بحث و تبادل نظر گردید .

سپس تیم ارزیاب از دانشکده‌های پزشکی و دندان‌پزشکی بازدید نموده و در نشستی جداگانه با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، گزارشی از این بازدیدها به اعضای هیات رئیسه دانشگاه ارائه نمودند .

دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در این نشست ضمن خیر مقدم خدمت اعضای تیم ارزیاب بیرونی اعتبار بخشی موسسه ای وزارت بهداشت، گفت: امیدوارم در راستای ارتقاء کیفی بخشی از کشور عزیزمان که به ما سپرده شده است، ان شاءالله بتوانیم گام های بلندی برداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان افزود: بحمدالله تیم بسیار مسنجم، خوب و هماهنگی در دانشگاه شکل گرفته و ادعایی نداریم که ایده آل هستیم و خیلی در درجات عالی توانسته ایم حضور پیدا کنیم اما یقین داریم بیش از توان و بضاعت دانشگاه در ابعاد مختلف، تیم کاری موجود تلاش می کند و با تمام تنگ دستی ها و مسائلی که همه دوستان در دانشگاه ها با آن دست به گریبان هستند، گام های بسیار بلندی صورت گرفته است.

در ادامه دکتر شادنوش به تشریح اقدامات و فعالیت های دانشگاه در حوزه آموزش پرداخت و بر بین المللی سازی دانشگاه، اصلاح فرایندهای کسب اخذ مدرک اعتبار بخشی بین المللی این دانشگاه تاکید نمود.

دکتر شادنوش رئیس دانشگاه در پایان، ارزیابی را فرصتی برای دانشگاه دانست تا نقاط قوت و ضعف خود را بهتر بشناسیم و ان شاءالله در راستای اصلاح و برطرف کردن آن گام برداریم.