عمومی | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

اولین جلسه ستاد رفاهی دانشگاه در سال جدید برگزار شد

اولین جلسه ستاد رفاهی دانشگاه در سال جدید برگزار شد
به گزارش روابط عمومی. اولین جلسه ستاد رفاهی کارکنان دانشگاه در دفتر  معاونت اداری و مالی با حضور  اعضاء برگزار شد .
در این نشست دکتر مجاوریان معاون اداری و مالی ضمن تبریک سال نو، گزارشی از فعالیت‌های رفاهی انجام شده در سال 1396 بیان نمود و در مور اهم فعالت ها اظهار داشت: عقد قرارداد با هتل کارن مشهد انعقاد قرارداد با هتل کارن مشهد یکی از هتل‌های با کیفیت و نزدیک به حرم مطهر بوده که 50% کل هزینه توسط دانشگاه پرداخت و 50 % مابقی در اقساط 6 ماهه از حقوق همکاران کسر گردید.
وی افزود:  حدود135 تن در قالب 37 خانواده در تابستان و حدود80 تن در قالب 27 خانواده عید نوروز 97 جمعا 64 خانواده به تعداد 215 تن از این امکانات استفاده نمودند .
معاون اداری و مالی در ادامه عنوان کرد: از جمله فعالیتهای سال قبل عقد قرار داد با دانشگاه همدان با پیگیری‌های صورت گرفته نسبت به عقد قرارداد با دانشگاه همدان جهت استفاده همکاران از امکانات رفاهی آن دانشگاه اقدام شد تا همکاران محترم بتوانند در ایام سال از این خدمات استفاده نمایند که تعداد 31 خانواده در سال 96 و تعداد 5 خانواده در نوروز سال97 وجمعا به تعداد 36 همکار به همراه خانواده آنها از این امکانات بهره‌مند شدند .
دکتر مجاوریان در مورد استفاده از امکانات سایر دانشگاه‌ها افزود؛ معرفی 17 تن از همکاران جهت استفاده از امکانات رفاهی سایر دانشگاه‌ها صورت گرفت .
وی  اظهار داشت: مراسمات  روز معلم و کارمند و تقدیر از بازنشستگان روز معلم و کارمند با شکوه فراوان برگزار شد و از اساتید و کارمندان و بازنشستگان  نمونه با لوح سپاس و هدیه تقدیر شد.
معاون اداری و مالی دانشگاه گفت: دوازدهمین آیین تجلیل از فرزندان ممتاز اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه، طی مراسمی در پلاژ ساحلی فرح آباد با حضور حدود 400 نفر از همکاران و خانواده آنان با تقدیم لوح سپاس و هدیه برگزار شد .
دکتر مجاوریان در خصوص فعالیت‌های رفاهی ورزشی گفت : عقد قرارداد سالن ورزشی اداره مخابرات و سپاه برای اعضای محترم هیات علمی و تهیه بلیط استخر به تعداد 1225 قطعه برای کارکنان دانشگاه با قیمت مناسب از استخرهای اداره راه ، دانشگاه آزاد ،آبیاری، ایثار، و مهرگان قائم‌شهر انجام شد و همچنین جهت استفاده از کلاس آموزش شنا برای فرزندان همکاران  با تخفیف با همکاری تربیت بدنی دانشگاه صورت پذیرفت.
دکتر مجاوریان در خصوص فعالیت‌های مربوط به امور بیمه اظهار داشت :انجام بیمه خودرو همکاران به صورت اقساطی برای 77 مورد، پیگیری و انجام بیمه تکمیلی همکاران و اعمال مواردی که همکاران بیشترین نیاز درمانی را دارند نظیر ویزیت و دارو، دندانپزشکی و آزمایشات از فعالیت های این حوزه بوده است .
ایشان در پایان از جمله فعالیت‌های مربوط به تسهیلات بانکی را معرفی همکاران جهت استفاده از تسهیلات به بانک تجارت و ملت برشمرد و اظهار امیدواری کرد پس از بحث و بررسی‌های فراوان جهت ارائه خدمات رفاهی بهتر به همکاران در سال 1397 برنامه‌ریزی‌های لازم صورت پذیرد .
1397/1/28 15:40