عمومی | پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات

کتاب «چشم‌اندازهای فرهنگ معاصر ایران» کتاب برتر شناخته شد

کتاب «چشم‌اندازهای فرهنگ معاصر ایران» در دومین جشنواره ملی نشر دانشگاهی به عنوان کتاب برتر شناخته شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، مجموعه سه‌جلدی «چشم‌اندازهای فرهنگ معاصر ایران» پژوهش نعمت‌الله فاضلی و مانی کلانی در دومین جشنواره ملی نشر دانشگاهی و در بخش کتاب برتر دانشگاهی، به عنوان اثر برتر شناخته شد.

آیین اختتامیه این جشنواره ۶ اسفند ۱۳۹۹ از سوی انجمن فرهنگی ناشران دانشگاهی برگزار شد. محتوای مناسب علمی، نوآوری در ارائه موضوع، نحوه نگارش و ویرایش علمی و ادبی متن، همچنین کیفیت ارائه اثر از نظر حروف‌نگاری، صفحه‌آرایی، کیفیت فنی چاپ و صحافی و طراحی جلد معیار داوران در انتخاب کتاب‌های برتر بوده است.


کتاب «چشم‌اندازهای فرهنگ معاصر ایران» که در سه جلد با عناوین «از تمنای اسطوره تا تقلای جامعه»، «ایران در گذر از گذشته به آینده؛ تفاهم ملی یا نزاع بی‌پایان» و «فرهنگ ایرانی در درازنای تاریخ؛ آیا همچنان ایرانی هستیم» از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شده  به ارزیابی انتقادی دیدگاه‌های ‌اندیشمندان کنونی ایران می‌پردازد. ‌اندیشمندانی که در این مجموعه طرف گفتگو قرار گرفته‌اند کسانی هستند که در حوزه جامعه و فرهنگ معاصر ایران تلاش کرده‌اند تا نظریه یا ایده‌ای را در قالب کتاب، مقاله یا فیلم تهیه یا منتشر سازند و البته برخی از آن‌ها نیز نقشی اساسی در راهبری نظام ­مدیریتی­ کشور و به ­تبع ­آن تحولات ایران ­معاصر داشته‌اند؛ اندیشمندان و صاحبنظران  چون: جلال ستاری، رضا داوری، سیدمحمدامین قانعی‌راد، محمدرضا اصلانی، سیدمحمد بهشتی، ابراهیم توفیق، مقصود فراستخواه، تقی آزاد ارمکی، عماد افروغ، محسن رنانی، محمود سریع‌القلم، حسین کچویان و حمیدرضا جلایی‌پور.

این دومین موفقیت این کتاب است. پیش از این کتاب «چشم‌اندازهای فرهنگ معاصر ایران» در سی‌وهشتمین‌جایزه کتاب سال، به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شد.