عمومی | دانشگاه جامع علمی کاربردی

اختتامیه هفتمین دوره مسابقات قهرمانان کشوری آمادگی جسمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمان، با حضور دکتر سیداحمدرضا پیش‌بین معاون دانشجویی و فرهنگی، یوسف‌پور مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی و دکتر محسن شمسی رئیس واحد استانی کرمان، آیین تجلیل از مقام آوران هفتمین دوره مسابقات قهرمانان کشوری آمادگی جسمانی دانشجویان دختر و پسر در کرمان برگزار شد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مراسم گفت: استان کرمان ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد و در برنامه‌های دانشگاه پیش قدم بوده و فعالیت‌های بسیار خوبی داشته است.
وی ادامه داد: در شرایط عادی براساس آمار در زندگی ماشینی ما حدود ۷۰ درصد افراد بالغ فعالیت جسمانی مناسب نداشتند و اکنون کرونا بیشترین اثر از بُعد فیزیکی و روانی در فعالیت‌های ورزشی دانشجویان گذاشته است لذا از بسترهای فضای مجازی برای افزایش نشاط و توانمندی در دانشجویان استفاده کردیم.
دکتر سیداحمدرضا پیش‌بین با اشاره به اینکه فعالیت‌های تربیت بدنی را از نیمه دوم سال جاری در فضای مجازی آغاز کردیم، افزود: توانمندی، چابک‌سازی و داشتن انرژی لازم از اهداف برگزاری مسابقات ورزشی در فضای مجازی بوده و اینکه از بعد روانشناسی در افراد احساس نشاط ایجاد کنیم.
وی با بیان این مطلب که حدود ۲۰ استان در این رویداد مشارکت داشتند، تصریح کرد: شواهد حاکی از این است که این ویروس منحوس به این زودی از سر دانشگاه‌ها دست برنمی‌دارد، بنابراین برای سال ۱۴۰۰ این روند باید تقویت شود و امیدواریم که در نیمه دوم سال آینده فعالیت‌های دانشگاه به صورت حضوری برگزار شود ولی نباید در پساکرونا فعالیت‌های خود را در فضای مجازی قطع کنیم.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: فعالیت‌های ورزشی و فرهنگی در دوران شیوع کرونا متنوع‌تر و بیشتر شده و در این دوره بیش از ۱۲۰ برنامه در بستر فضای مجازی شکل گرفته و این در حالی است که در گذشته حدود ۸۰ برنامه داشتیم.
در ادامه رئیس واحد استانی کرمان نیز در این آئین گفت: استان کرمان میزبان این مسابقات بوده و ۹۱ نفر در این مسابقات شرکت کردند که ۲۱ نفر آنها خانم و مابقی آقا بوده‌اند.
سپس مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این جلسه گفت: باتوجه به شیوع کرونا مسابقات به صورت مجازی برگزار شدند، اظهار کرد: در منطقه ۸ کشور در مسابقات آمادگی جسمانی از استان سیستان بلوچستان یک نفر، هرمزگان شرکت‌کننده‌ای نداشته و از استان کرمان ۱۱ نفر شرکت کردند.
وی بیان کرد: مراکز آموزش علمی کاربردی‌ استان کرمان ۱۴ انجمن ورزشی دارند و استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان هر کدام یک انجمن ورزشی دارند.
در نهایت در این دوره از مسابقات که به میزبانی استان کرمان در دی و بهمن ماه سال جاری و در سه ماده وی آپ، شنا سوئدی و برپی در دو گروه دختران و پسران برگزار شد بیش از ۹۱ نفر از دانشجویان سراسر کشور به رقابت پرداختند.
پس از بررسی لازم نتایج در گروه دختران و پسران به شرح زیر اعلام شد.
نتایج دختران در ماده v up
مقام اول : مهسا علایی از استان اصفهان با کسب ۱۲۰ امتیاز
مقام دوم فاطمه بریچی از استان بوشهر با کسب ۸۳ امتیاز
مقام سوم: فاطمه ملکان از استان گلستان با کسب ۶۸ امتیاز

نتایج در ماده شنا سوئدی
مقام اول : لیلا چارلی از استان تهران غرب با کسب ۱۱۶ امتیاز
مقام دوم : آیدا مختاری از استان مرکزی با کسب ۷۸ امتیاز
مقام سوم: فاطمه کریمی از استان آذربایجان غربی با کسب ۶۵ امتیاز

نتایج در ماده برپی
مقام اول : مائده فرخ مهر از استان تهران شرق با کسب ۱۰۶ امتیاز
مقام دوم : اکرم رسول زاده از استان کرمان با کسب ۹۰ امتیاز
مقام سوم : فاطمه کرمی مهاجری از استان کرمان با کسب ۷۹ امتیاز

نتایج پسران در ماده v up :
مقام اول: فردین عطایی  از استان آذربایجان شرقی با کسب ۱۴۴ امتیاز
نتایج در ماده شنا سوئدی
مقام اول : سعید آقالر از استان قزوین با کسب ۱۴۲ امتیاز
مقام دوم : قادر عباس پور از استان تهران غرب با کسب ۱۴۱ امتیاز
مقام سوم : مسعود مرادی از استان اصفهان با کسب ۱۳۸ امتیاز

نتایج در ماده برپی
مقام اول: رضا رستمی از استان تهران غرب با کسب  ۱۳۹ امتیاز
مقام دوم : مجتبی ولدبیگی از استان قزوین با کسب  ۱۳۳ امتیاز
مقام سوم: شعیب پیرولی از استان مرکزی با کسب ۱۲۸ امتیاز