نشست ستاد مدیریت پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای شهرستان فسا/قدردانی از همکاری اقشار مردم در مقابله با کرونا/تاکید بر لزوم همکاری عموم جامعه برای پیشگیری از موج چهارم کرونا و دوری از ساده انگاری و بی تفاوتی نسبت به بیماری
نشست ستاد کرونای شهرستان به درخواست دانشگاه علوم پزشکی فسا و با هدف اعلام هشدارهای جدید و افزایش حساسیت در گروه های مختلف برای رعایت هرچه بیشتر پروتکل های بهداشتی و دوری از ساده انگاری بیماری کرونا توسط مردم و مسوولین با حضور اعضای ستاد مبارزه با کرونای شهرستان به ریاست فرماندار ویژه شهرستان برگزار گردید .
به گزارش وب دا فسا؛ معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان فسا گفت: هم اکنون از نظر شرایط کرونایی نسبت به شهرستان های همجوار در وضعیت قابل قبول و مطلوب تری قرار داریم اما برای تثبیت این شرایط و جلوگیری از تغییر وضعیت ، نیازمند همکاری، همراهی و خود کنترلی جامعه به صورت گسترده و فراگیر به ویژه در انتهای سال و همچنین ایام عید هستیم .
مهندس حسین آرگیو اظهار کرد: از زمان شروع کرونا تا کنون معادل ۱۰میلیارد تومان کمک های مردمی و افراد خیر در اختیار آسیب دیدگان و اقشار ضعیف جامعه و همچنین ۲۰میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بنگاههای اقتصادی و کسبه و ... قرار گرفته که با این اقدام از فروپاشی ۱۹۵۰شغل جلوگیری شده است .
وی بیان کرد: مردم، همواره در اجرای مصوبات و طرحهای ستاد کرونا همکاری مطلوبی داشته اند و تداوم این همکاری به ویژه با ظهور گونههای جدید و خطرناک ویروس کرونا بسیار حیاتی ، ضروری و اجتناب ناپذیر است .
رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به شیوع کرونای انگلیسی در برخی مناطق کشور گفت: برای پیشگیری از موج چهارم کرونا باید مراقبت ها به شدت انجام شود و پروتکل های بهداشتی توسط مردم و مسوولین رعایت گردد .
دکتر علی اصغر خالقی افزود: به شدت از جانب کرونای انگلیسی و جهش های دیگر آفریقایی، برزیلی و ... که قدرت کشندگی بالایی دارند و کودکان و جوانان را درگیر می کند، مورد تهدید هستیم و اگر دچار بی تفاوتی و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی شویم و مثل آبان ماه دچار موج دیگری شویم به شدت آسیب خواهیم دید که این آسیب بسیار شدیدتر از قبل خواهد بود .
وی ضمن قدردانی از همکاری و تعامل مردم و مسوولین در مدیریت اپیدمی کرونا در طی یکسال گذشته، کنترل محل های ورود ویروس، تغییر سبک زندگی و استفاده از ماسک توسط همه مردم، دوری از تجمعات و مدیریت هماهنگ اعضای ستاد کرونای شهرستان و پرهیز از برگزاری جلسات تشریفاتی و غیرضروری را برای مقابله با موج جدید کرونا ضروری دانست .
رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا از دست اندرکاران اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان فسا قدردانی نمود .
همچنین معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به کرونای جهش یافته انگلیسی گفت: برای مقابله با واریانت جدید کرونا می بایست یک گفتمان و برنامه جدید داشته باشیم و همه اقشار مشارکت کنند .
دکتر جلال کریمی بیان کرد: شعله ور شدن کرونا در استان خوزستان و برخی از مناطق دیگر نشان از خیز آرام و در هفته های آینده موج شدید کرونای انگلیسی در استان های جنوبی و کشور را دارد .
وی ادامه داد: ما مخالف برگزاری مراسم اعتکاف و هر نوع تجمعی بخاطر حفظ سلامت مردم هستیم و این باید در برنامه ریزی های ایام رجب، شعبان و رمضان مد نظر قرار گیرد .
معاون بهداشت دانشگاه گفت: طبق قانون و اخطار ۶۸۸ ، مراسم چهارشنبه سوری هم تهدید علیه سلامت عمومی جامعه است و از مراجع قضایی هم مطالبه می کنیم که با برگزار کنندگان مراسم برخورد نمایند .
وی با اشاره به اهمیت هماهنگی های بین بخشی در مقابله با کرونا تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم در برابر واریانت جدید کرونا موفق عمل کنیم باید در بالاترین سطح هماهنگی بین بخشی باشیم و به کمک همه برای کنترل بیماری نیاز داریم تا بلکه با شکست کرونا، مردم هم به آرامش برسند .
طرح اصناف دوستدار سلامت، نظام شبکه توزیع، برنامه عملیاتی نقشه راه انتظامی کنترل تجمعات طبق قانون، گزارش از واکسیناسیون کرونا در شهرستان فسا از دیگر موضوعات مورد اشاره معاون بهداشت دانشگاه بود .
در ادامه این نشست اعضای ستاد کرونای شهرستان به بیان نظرات و پیشنهاداتی پرداختند.