عمومی | دانشگاه علوم پزشکی جهرم

پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی جهرم موفق به چاپ مقاله بین المللی در زمینه کووید ۱۹ شدند - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷

جمعی از محققان و پژوهشگران دانشگاه موفق به چاپ یک مقاله بین المللی در زمینه کووید۱۹ در مجله  "International Journal of Biological Macromolecules"   ایمپکت فاکتور  ۵.۱ و شاخص Q۱ شدند.

به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر کاووس صلح جو، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: این مطالعه حاصل تلاش و همکاری دانشجویان کمیته تحقیقات، اساتید بالینی و واحد توسعه تحقیقات بالینی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با همکاری محققینی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همکار بین المللی از آمریکاست.

دکتر صلح جو خاطر نشان کرد: انجام مطالعات مختلف  تا به امروز بر روی ویروس کرونا متضمن این نکته است که بین ابتلا به کووید ۱۹ و از دست رفتن حس چشایی ارتباط وجود دارد و  افراد مختلف در سراسر جهان طعم ها را دقیقا به یک شکل حس نمی کنند و تفاوت هایی بین مردم کشور های مختلف وجود دارد.

وی بیان داشت: نتایج مطالعه متاآنالیز حاضر نشان می دهد داشتن ژن هایی خاص از سیستم چشایی می تواند آسیب پذیری افراد نسبت به ویروس کرونا را تحت تاثیر قرار دهد. نتایج این مطالعه راهکارهای نوینی را برای درمان و از بین بردن حس چشایی در بیماران مبتلا به کرونا پیش روی قرار می دهد.