بخشی از پروژه های عمرانی دانشگاه فنی و حرفه ای افتتاح شد
به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای صبح امروز با حضور در شهر مقدس قم ضمن افتتاح پروژه های عمرانی و خیر ساز دانشگاه فنی و حرفه ای این استان، بخشی از پروژه های قابل افتتاح دانشگاه به صورت ویدیو کنفرانسی به بهره برداری رسید.
بنابراین گزارش، دکتر صالحی عمران در این مراسم با تبریک فرا رسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس تاکید کرد: آرامش و امنیت کشور ریشه در جانفشانی و از خودگذشتگی شهدا دارد لذا ارج نهادن به ایثارگری این عزیزان زنده نگه داشتن ارزش های انقلاب اسلامی است.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن عرض خدا قوت با تقدیر از مسوولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان قم به جهت برگزاری این مراسم با ابراز خرسندی از بهره برداری پروژه های عمرانی دانشگاه در هفته دولت و ایام الله دهه فجر عنوان کرد: افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه با زیر بنای ۴۱۲۱۳ متر مربع و اعتبار هزینه شده ۷۴۴۳۵۰ میلیون ریال نشان از توجه ویژه مسوولین نظام برای توسعه زیر ساختی در دانشگاه فنی و حرفه ای بوده و از سوی دیگر نشانگر گام های استوار دانشگاه برای تحقق اهداف و ماموریت اصلی خود از جمله تربیت نیروی کارآفرین جامعه است.
وی افزود: آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای مهمترین سرمایه گذاری در بخش آموزش تلقی می شود چرا که تاثیر گذاری اجتماعی و اقتصادی بالقوه ای در جامعه دارد و بحمداله در چند سال اخیر مورد توجه مسوولین کشور واقع شده است و الزامات متعددی برای بهبود کمی و کیفی این نوع از آموزش ها وجود دارد که از جمله آن اقدامات، تاسیس و تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها در مراکز است.
وی از افزایش منابع و بودجه دانشگاه در بحث تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها در سال های اخیر خبر داد و بر لزوم توجه به توسعه منابع انسانی، جذب اعضای هیات علمی و تحول در برنامه ریزی آموزشی تاکید کرد گفت: از مهمترین برنامه های دانشگاه توجه ویژه به افتتاح پروژه های نیمه تمام و تاسیس فضاهای آموزشی، کارگاهی و آزمایشگاهی است که لازمه اصلی آموزش های عملی دانشجویان است که بحمداله با توکل بر خدا و تلاش مدیران دانشگاه از هفته دولت سال ۱۳۹۶ تاکنون بیش از ۱۹۳ پروژه عمرانی به بهره برداری رسیده است.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای عنوان کرد: در بحث فضاهای فیزیکی بالاخص سالن های ورزشی کمبودهایی داریم که به این امر واقف هستم بنابراین وقتی یک مرکز راه اندازی می شود حتما باید به لزوم وجود کارگاه ها و مکان های آموزشی با استانداردهای مطلوب توجه ویژه کنیم چرا که ماموریت اصلی دانشگاه ارایه آموزش کیفی است.
وی با تشکر و قدردانی از حمایت های خیرین در اجرا و پیشبرد پروژه های عمرانی دانشگاه گفت: با عنایت به راه اندازی بنیاد حامیان و خیرین در دانشگاه شاهد رشد چشمگیر حمایت های خیرین نیک اندیش آموزش عالی در بهره برداری از طرح های عمرانی هستیم که با توفیق الهی در دهه فجر امسال از ۲۷ پروژه خیر ساز بهره برداری بعمل خواهد آمد.
صالحی عمران به راه اندازی نیروگاه های خورشیدی در راستای توسعه مدیریت سبز دانشگاه اشاره کرد و گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته با توجه به گستردگی جغرافیایی دانشگاه در سراسر کشوربرنامه داریم تعداد ۱۸۰ نیروگاه خورشیدی را در مراکز تابعه راه اندازی کنیم که در همین خصوص تامین انرژی حدود ۴۰ درصد از وسایل برقی دانشگاه از نیروگاه های خورشیدی تامین خواهد شد.
وی از افتتاح زمین های چمن مصنوعی در جهت توسعه فعالیت های تربیت بدنی و ورزشی در دانشگاه خبر داد و اذعان داشت: معتقدم با توجه به تعدد مراکز و آمار بالای دانشجویان کماکان در بحث زیر ساختی از استانداردها فاصله زیادی داریم که نیازمند حمایت همه جانبه مسوولین و خیرین برای بهبود این وضعیت است.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای بر لزوم پیگیری روسای مراکز برای جلب حمایت های خیرین در پیشبرد اهداف دانشگاه تاکید کرد و بیان داشت: افتخار ما تربیت تکنسین مورد نیاز صنعت و خدمات در جامعه است که یکی از ویژگی های جوامع توسعه یافته هم تربیت نیروهای فنی و ماهر می باشد به عبارت دیگرهر چقدر در یک جامعه آموزشهای مهارتی بیشتر باشد یکی از شاخصه های توسعه آن جامعه بحساب می آید.
وی عنوان کرد: آموزش عالی کشور نباید فقط به سمت آموزش های نظری سوق پیدا کند بنده معتقدم آموزش های مهارتی باید از دوران ابتدایی آغاز شده و در مدارس مهارت ها و علایق دانش آموزان و استعدادهای بالقوه آنها شکوفا گردد. بخش عظیمی از دانش آموزان باید بعد از متوسطه وارد بازار کار شوند و بخشی هم وارد آموزش عالی مهارتی و بخشی هم به آموزش عالی نظری بپیوندند بنابراین در این امر مهم نیازمند همت ملی و عزم جدی و سرمایه گذاری در آموزش های عالی مهارتی هستیم چرا که این یک اصل اقتصادی است هر شخصی بخواهد سرمایه به دست بیاورد ابتدا باید سرمایه گذاری کند و بدون انجام هزینه، سرمایه به دست نمی آید. اگر اعتقاد داریم که آموزش های فنی و حرفه ای سرمایه گذاری اقتصادی و اجتماعی است باید هزینه های آن را هم پرداخت کنیم.
صالحی عمران خاطر نشان کرد: امروز در کشور در بحث آموزش های فنی حرفه ای نیازمند شکل گیری یک ازم و همت ملی در سطوح آموزش و پرورش، آموزش عالی، دولت، مجلس، بخشهای خصوصی و بنگاه های اقتصادی و از همه مهمتر در خانواده ها هستیم. بنگاههای اقتصادی اگر میخواهند موفق باشند روی آموزش نیروی انسانی سرمایه گذاری کند و چه بهتر که روی آموزش های فنی حرفه ای سرمایه گذاری صورت پذیرد فلذا اعتقاد دارم بخشهای اقتصادی و تولیدی موفق خواهند بود که آموزش های نیروی انسانی را در اولویت قرار می دهند.
وی در پایان ضمن قدردانی از مسوولین مراکز از اقدامات زیر بنایی صورت گرفته با تاکید بر سرمایه گذاری اساسی و آموزش نیروهای کارآمد در شرایط کنونی و تحریم های ظالمانه، خاطر نشان کرد: با یک برنامه منسجم و دقیق نیازها و فعالیتهای جامعه مشخص می شود و اگر توجه ویژه به آموزش های فنی و حرفه ای صورت بگیرد قطعاً پیشرفت و توسعه دور از دسترس نخواهد بود و بسیار سریع تر در کشوراتفاق می افتد.