عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

مرکز جامع خدمات سلامت ولیعصر(عج) تاکستان افتتاح شد

به برکت چهل دومین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، روز ۲۰ بهمن ۹۹، مرکز جامع خدمات سلامت ولیعصر(عج) تاکستان با حضور سردار رضایی، رییس بسیج سازندگی کشور؛ دکتر جمالی نژاد، معاون عمرانی وزارت کشور؛ مهندس رجب رحمانی، نماینده مردم شهرستان تاکستان در مجلس شورای اسلامی و  دکتر پیمان نامدار، رییس دانشگاه علوم پزشگی قزوین افتتاح شد.

در این برنامه، مهندس رضا طاهری، فرماندار تاکستان و جمعی از مقامات استانی و شهرستانی هم حضور داشتند و رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در آیین افتتاح آن گفت: این مرکز  با بودجه ای بیش از پنج میلیارد و دویست میلیون تومان احداث شده است و امروز در قالب ۴۴۶ پروژه عمرانی محرومیت زدایی و اشتغال زایی سپاه پاسداران و بسیج سازندگی، به بهره برداری می رسد.

وی اظهار کرد که مرکز جامع خدمات سلامت ولیعصر(عج) تاکستان به مساحت دو هزار و ۲۰۰ مترمربع احداث شده است  و در آن به ۴۴ هزار تَن از هموطنان تاکستانی، خدمات بهداشتی و درمانی سطح یک و سطح دو ارائه خواهد شد.

دکتر نامدار بهره‌برداری از این مرکز را تجلی مشارکت عمومی مردم و مسوولان و همچنین وجود روحیه بسیجی دانست و ضمن ادای احترام به شهدای سلامت، اضافه کرد: موفقیت های بزرگ ،حاصل دست رنج افراد زیادی است و نیازمند از خودگذشتگی و ایثار است.

وحدت و انسجام بین همه افراد جامعه حفظ شود

سردار زهرایی، رییس بسیج سازندگی کشور هم در این برنامه با بیان اینکه برای کسب موفقیت های چشمگیر و پیروزی بر مشکلاتی مانند کرونا، ضروری است که در کنار هم باشیم و وحدت و انسجام، بین همه افراد جامعه حفظ شود، افزود: مدافعان سلامت برای حفظ و پاسداری از سلامت مردم، شب و روز تلاش و از خودگذشتگی می کنند، آنان تداعی گر رزمندگان دفاع مقدس و هشت سال ایستادگی در برابر مهاجمان به سرزمین ایران هستند.

سردار زهرایی اظهار کرد:برای محرومیت زدایی، اگر خودمان را در موقعیت محرومان جامعه فرض کنیم، با جدیت بیشتری برای رفع معضلات و مشکلات آنان تلاش خواهیم کرد. وی ادامه داد که خدمت به مردم مستلزم حضور در بین آنان و بر قراری ارتباط با افراد جامعه است.

تحقق عدالت و توزیع عادلانه امکانات

دکتر جمالی نژاد، معاون عمرانی وزیر کشور نیز با بیان این نکته که یکی از سیاست های با اهمیت در انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، تحقق عدالت و توزیع امکانات و خدمات بین همه افراد جامعه به نسبت مطلوب است، گفت: از دلایل عمده مهاجرت از روستا به شهرها و یا از شهرهای کوچک به بزرگ، علاوه بر اشتغال و بیکاری، توزیع نشدن امکانات مناسب است.