عمومی | دانشگاه علوم پزشکی جهرم

الکترو شوک مغزی یکی از موثرترین درمان های بیماری های روانپزشکی که در بیمارستان پیمانیه جهرم انجام می شود - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹

الکترو شوک مغزی یکی از موثرترین درمان های بیماری های روانپزشکی که در بیمارستان پیمانیه جهرم انجام می شود - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹

اخیرا با خرید یک دستگاه  ECT (الکترو شوک مغزی) توسط خیر سلامت دانشگاه و اهداء آن به بیمارستان پیمانیه جهرم، بیماران روانپزشکی برای انجام این روش از رفتن به مرکز استان بی نیاز شدند.

به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر مینا سفید فرد متخصص اعصاب و روان دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: (الکترو شوک مغزی) یکی از روش های موثر برای درمان بیماری های روانپزشکی مانند افسرگی های شدید، اختلال دو قطبی، افراد دارای افکار خودکشی، بیمارانی که به درمان دارویی پاسخ مناسبی نداده اند، بیمارانی که تحت شرایطی نمی توان به آنها دارو داد، خانم های باردار که مصرف بعضی از داروهای روانپزشکی برای آنها و جنین خطر دارد است.

وی با اشاره به کارکرد دستگاه الکترو شوک مغزی گفت:  برای استفاده از این دستگاه پزشک بیمار را کم تر از ۱ الی ۲ دقیقه بی هوش کامل می کند؛ بعد از بی هوشی جریان خفیف الکتریسیته از طریق پروب هایی که به دو طرف پیشانی بیمار وصل می شود  و بعد از فشار دادن دکمه دستگاه، شوک مغزی  کم تر از یک دقیقه برای فرد ایجاد می  گردد.

به گفته وی این روش درمانی برای بیماران روانپزشکی بسیار ایمن و عوارض کم تری نسبت به دارو درمانی دارد. عوارض کوتاه مدت آن حالت گیجی، درد عضلانی، سردرد، حالت تهوع است  که ماندگار نبوده و فرد خوب خواهد شد.