برگزاری جلسه مشترک با پژوهشکده سبزی و صیفی
در راستای سیاستهای موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برای افزایش تعامل بین موسسات تحقیقاتی و تدوین طرحهای جامعنگرتر، در روز سهشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ جلسه مشترکی با حضور آقای دکتر گلشن، خانم دکتر بهمدی و خانم دکتر بدیعی به نمایندگی از بخش تحقیقات صنایع غذایی و فناوریهای پس از برداشت و آقای دکتر حاجیان فر به نمایندگی از پژوهشکده سبزی و صیفی در محل ستاد موسسه برگزار شد. در این جلسه، زمینههای همکاری مشترک بین دو موسسه در خصوص تدوین طرحهای مشترک کلان یا ملی در خصوص آمادهسازی و بستهبندی سبزیهای برگی و نوین در قالب پنج محصول اصلی با ضایعات زیاد و دارای اولویت و زیر پروژههای مربوطه با دو افق کاری ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت. برنامهریزی برای برگزاری دو وبینار آموزشی در سال ۱۴۰۰ و تدوین دستورالعملها و راهنماهای مرتبط با کاهش ضایعات محصولات سبزی و صیفی انجام شد.