عمومی | دانشگاه فنی و حرفه ای

با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بوشهر و مدیرکل مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای افتتاحیه نشست کمیته تدوین و بازنگری سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای با رویکرد های نوین برگزار شد

افتتاحیه نشست کمیته تدوین و بازنگری سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای با رویکرد های نوین ، با حضور حسن ابراهیمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری بوشهر و علی موسوی مدیرکل مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای و اعضای کمیته تخصصی به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر برگزار شد.

رویکرد ما در آینده باید ارتقاء و اشتغال جوانان کشور باشد

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محمد رضا بنیان جوادی نماینده ولی فقیه در دانشگاه فنی و حرفه ای؛ نشست کمیته در راستای تدوین و بازنگری سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور باید با رویکرد ارتقاء دانشگاه فنی و حرفه ای و اشتغال آینده جوانان کشور باشد.

وی افزود: سند راهبردی دانشگاه بعنوان فعالیت مهم مدیریتی در جهت تنظیم اولویت‌هاو متمرکز کردن انرژی و منابع در جهت دستیابی به آن اولویت‌هاست. اطمینان از اینکه کارکنان و سایر ذینفعان دانشگاه در حال تلاش برای دستیابی به اهداف مشترک هستند، ایجاد توافق در مورد خروجی‌ها و نتایج موردنظر فعالیت‌های دانشگاه، و همینطور ایجاد توان تطابق دانشگاه در پاسخ به محرک‌های بیرونی از دیگر اهداف مهم برنامه‌ریزی راهبردی این دانشگاه باید باشد.

دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر رویکرد و راهبردی اثربخش دارد

حسن ابراهیمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری بوشهر؛ دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر به عنوان دانشگاه کاربردی و مهارتی به صنعت پایتخت انرژی و قطب صنعتی ایران عسلویه کمک بسزایی داشته است. دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر توانسته است نیروی کارآچار به دست و مهارتی مورد نیاز صنایع استان را ترزیق کند.

گفتمان کار براساس مهارت باید ترویج پیدا کند

حسن ابراهیمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری بوشهر؛ مهارت آموزی با اخلاق حرفه ای باید توام باشد این باید برگرفته از رهنمودها و تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص مهارت آموزی با نگاه به اشتغال جوانان و اینده کشور باشد.

ایشان ضمن تاکید بر ارتباط دانشگاه با صنعت در سند راهبردی اضافه نمودند: کارآفرینی مولد تولید ثروت و ارزش افزوده در دانشگاه فنی و حرفه ای است. دانشگاه ها به سمت این موضوع سوق داده شده اند. موضوع کارآفرینی بعنوان حلقه مفقوده در دانشگاه فنی و حرفه ای خوب اهمیت داده شده است و آثار آن کاهش جوانان بیکار است.

علی موسوی مدیرکل مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای؛ کارگروه تدوین و بازنگری سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای با رویکرد های نوین دانشگاه فنی و حرفه ای متشکل از ۶ گروه طی ۳ روز با عضویت مدیران ستادی، مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای در قالب گروه های ریاست، اسناد بالادستی متناظر با برنامه های عملیاتی (حجم و وزن عملیات)، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی و اداری مالی با نگاه ستادی و تدوین راهبردها است.

یکی از مهمترین رویکردها در حوزه آموزش عالی بهبود مستمرو تضمین کیفیت سند راهبردی و شناسنامه کمی و کیفی دانشگاه فنی و حرفه ای است

علی موسوی مدیرکل مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای؛ سند راهبردی طی ۳ سال اخیر به مدیریت مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای تدوین شده است و اکنون با کارکردی مدیریتی و کسب نظرات صاحب نظران در حال بازنگری است. و این بازنگری باید در راستای بهبود مستمر و تضمین کیفیت سند راهبردی باشد.

وی اضافه نمودند: سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای، سند مکتوب شده واضح از آینده و اقدامات لازم برای عملیاتی شدن آن است.

دکتر محمدرضا جلیلی به عنوان رئیس بسیج اساتید و مسئول گزینش دانشگاه فنی و حرفه ای؛ بسیج اساتید ۱۰۰ کانون در تمامی حوزه ها دارد و مهمترین ماموریت این کانون ها کمک به حوزه ها و حل مسائل دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای است.

توسعه در دانشگاه فنی و حرفه ای باید پایدار و ادامه‌دار باشد

دکتر اکبر منصوری نسب رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر؛ ضمن استقبال از برگزاری این نشست ابراز امیدواری کرد با تشکیل این کارگروه‌ها و برگزاری نشست‌های مشترک، ‌ریل‌گذاری مطلوبی برای دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در راستای بهبود و تدوین سند راهبردی انجام شود.

ایشان افزودند: سند راهبردی می تواند به آینده دانشگاه فنی و حرفه ای انسجام و نظم بدهد. و ارتباط بین حوزه ها متجلی است. و به فضل الهی آثار مشهودی برای دانشگاه خواهد داشت.