کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: با تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن میتوان از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد
پریوش بهادری در مصاحبه با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار داشت: سیستم ایمنی مهمترین عامل برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا است، اما مصرف زیاد قند و نمک و چربی میتواند سیستم ایمنی شما را روزبهروز ضعیفتر کند و احتمال ابتلای شما به کرونا را افزایش دهد.
بهادری افزود: خانهنشینی اجباری این روزهای کرونایی، یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فستفودها را افزایش داده است و مواد غذایی که پرنمک، شیرین و پرچرب هستند، زمینهساز اضافهوزن و چاقی و بهتبع آن افزایش احتمال ابتلا به کرونا، دیابت، پرفشاری خون، چربی خون بالا، کبد چرب و... میشوند و این بیماریها خطر ابتلا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه تغذیه صحیح و تقویت سیستم ایمنی بدن میتواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا نقش موثری داشته باشد، گفت: تغذیه صحیح به معنای مصرف مواد غذایی گرانقیمت نیست و با استفاده از جایگزینهای مواد غذایی میتوان تغذیهای صحیح و متناسب با اقتصاد خانواده داشت.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان تاکید کرد: برای تقویت سیستم ایمنی بدن بهاندازه کافی از منابع پروتئینی و ریزمغذیها استفاده کنید و بهترین منبع پروتئینی ارزانتر، حبوبات است که همراه با غلات، ارزش غذایی معادل گوشت خواهد داشت.
برای پیشگیری از کرونا، مکملهای مولتیویتامین را خودسرانه مصرف نکنید
بهادری با بیان اینکه برای پیشگیری از کرونا، مکملهای مولتیویتامین را خودسرانه مصرف نکنید، گفت: به جای مصرف مکملهای مولتیویتامین برای تقویت سیستم ایمنی، از سبزیها و میوههای فصل استفاده کنید و با مصرف روزانه حداقل ۵ واحد سبزی و میوه (۲ عدد میوه و سه وعده سبزی) ویتامین C موردنیاز بدن تامین میشود.
بهادری توصیه کرد: برای پیشگیری از کرونا در کنار هر وعده غذایی از سالاد و یا سبزی خوردن استفاده کنید و اگر به دلیل مشکلات گوارشی قادر به مصرف سبزیجات به صورت خام نیستید، آنها را به شکل بخارپز مصرف کنید.
وی همچنین گفت: افراد بالای ۱۲ سال برای تقویت سیستم ایمنی بدن، ماهانه یک مکمل ویتامین دی ۵۰ هزار واحدی مصرف نمایند و در کودکان ۲ تا ۱۲ سال، مصرف هر دو ماه یک عدد مکمل ۵۰ هزار واحدی ویتامین D به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از کرونا کمک میکند.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بیان کرد: شهروندان اطلاعات مربوط به سلامت را از سایتهای مورد تایید وزارت بهداشت دریافت کنند و در این زمینه به اطلاعات هر کانال و گروه مجازی اعتماد نکنند و در همین راستا سایت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به آدرس
https://nut.behdasht.gov.ir/
یک منبع اطلاعاتی معتبر در زمینه آموزش تغذیه است.
انتهای پیام/س.غ- ۳۰۳۰