عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

ایمنی ایجاد شده ناشی از کرونا، تضمینی برای عدم ابتلای مجدد نیست



رییس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه با اشارهبه این که ایمنیایجاد شده ناشی از ویروس کرونا در خون، از ابتلای مجدد به این ویروس پیشگیری نمی‌کند، گفت: آنتی بادی در خون هیچ تضمینی به بهبودیافته گان کرونایی برای رفتارهای پرخطر نمی دهد.


دکتر داود یادگاری نیا در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، با اشاره به این که وجود آنتی بادی کرونا در خون به هیچ عنوان نمی تواند از ابتلای مجدد به بیماری پیشگیری کند، اظهار کرد: هنوز به صورت     صددرصد مشخص نیست که آیا آنتی بادی نقش محافظتی در بدن فرد دارد یا خیر.

عضو هیئت علمی دانشگاهبا اشاره به تحقیقات انجام شده درمبتلایان به کووید ۱۹ افزود: از زمان شیوع کرونا تابه امروز افردی(خصوصا در بین کادربهداشت و درمان) علیرغم وجود آنتی بادی در بدن مجددا به کرونا مبتلا شدند.

رییس مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه با بیان این که صرف وجود آنتی بادی نمی توان به افراد  مجوز انجام رفتارهای پرخطر داد تاکید کرد: همچنان تا زمان تولید داروی موثر و واکسن باید در هر شرایطی استفاده از ماسک و    توجه به توصیه های بهداشتی را برای پیشگیری از ابتلا به کرونا جدی بگیریم.

وی با اشاره به این که سیر مبتلاشدن کرونای کودکان درمقایسه با بزرگسالان بسیار متفاوت است خاطرنشان کرد: سیستم ایمنی  کودکان معمولا در مواجه با ویروس کووید ۱۹ مقاوم تراست.

دکتر یادگاری نیا در ادامه با اشاره به تفاوت انتقال آنفولانزا و کرونا از کودکان به بالغین توضیح داد: برخلاف آنفولانزا که بیماری بیشتر از کودکان به بزرگسالان سرایت می کند، مشاهدات و تحقیقات گواه این موضوع است که ویروس کووید ۱۹ در    بیشتر موارد از بزرگسالان به کودکان منتقل می شود.

انتهای پیام/

کدخبرنگار:۷۷۰۱س.ق