برگزاری وبینار " شناسایی انواع تقلب در مواد غذایی و روش های تشخیص آنها " توسط عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)
دومین جلسه وبینار آموزشی شناسایی انواع تقلب در مواد غذایی و روش های تشخیص آنها در ۱۰ دی ماه سال جاری با شرکت ۸۰ فراگیر توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان(شاهرود) اجرا گردید. آقای دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق مدرس دوره در مورد آشنایی با عوامل تاثیرگذار بر امنیت غذایی و لزوم آموزش پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی و تولید غذا، آشنایی با انواع تقلب موجود در مواد غذای ، روشهای شناسایی و کشف انواع تقلب در مواد غذایی و آشنایی با قوانین مربوط به تقلب توضیحات لازم را به فراگیران ارائه نمودند. لازم به ذکر است که جلسه اول این دوره در تاریخ ۳ دی ماه برگزار گردید و این دوره آموزشی دو هفته دیگر نیز به طور مجازی ادامه خواهد داشت .