عمومی | دانشگاه علوم پزشکی زنجان

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان هدف و اولویت اصلی دانشگاه ارتقاء آموزش و پژوهش است


معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان
هدف و اولویت اصلی دانشگاه ارتقاء آموزش و پژوهش استت

دکتر مهدی اسکندری در مراسم روز دندانپزشک با بیان اینکه در حال حاضر اهتمام ویژه‌ مدیریت دانشگاه توجه به امر آموزش و پژوهش است، اظهار کرد: هدف و اولویت اصلی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ارتقاء آموزش و پژوهش است.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – ظهر روز دوشنبه 27 فروردین‌ماه 97 دکتر مهدی اسکندری معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی با تبریک روز دندانپزشک و اظهار خرسندی از اینکه در جمع صمیمانه اساتید و دانشجویان رشته دندان‌پزشکی دانشگاه حضور دارد، یادآور شد: روسای پیشین دانشگاه و دانشکده جهت اخذ مجوز، راه‌اندازی و تجهیز و سرو وسامان دادن دانشکده دندان‌پزشکی زحمات زیادی متحمل شدند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان همچنین با یادی از دکتر مریم رستگار پیشکسوت عرصه دندان‌پزشکی استان، از زحمات و تلاش‌های ایشان در به ثمر رسیدن دانشکده دندان‌پزشکی قدردانی کرد.
دکتر اسکندری تصریح کرد: از 3 سال پیش بحث تحول در حوزه آموزش با بسته‌های مختلف ابلاغ شده است و تمامی حوزه‌های آموزش و دانشکده‌ها را دربر می‌گیرد که در دانشکده دندان‌پزشکی به سبب جوان بودن خیلی دیده نشده است و ما انتظار داریم که اعضای این دانشکده در فضای آموزش بیشتر دیده شوند.
وی با اشاره به اینکه در بحث تحول آموزش، دانشگاه علوم پزشکی زنجان به عنوان دبیرخانه منطقه شش آمایشی کشور شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی قزوین، اراک، البرز، قم و دانشکده پزشکی ساوه و خمین منصوب شده است و در این راستا باید مقدمات کار برای دستیاری رشته دندان‌پزشکی را فراهم کنیم که مقرر شده در عرض 5سال آینده که یکسال از آن طی شده، رشته دستیاری در مجموعه دانشگاه اضافه شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: در دانشکده پزشکی 11 رشته دستیاری داریم که به جاهای سخت رسیدیم و اگر بخواهیم رشته‌های جدید اخذ کنیم، به جهت اینکه تقریبا به سقف رسیده‌ایم، شرایط سختی خواهیم داشت و در داروسازی تا حد زیادی کار شده است ولی در دندان‌پزشکی باید هرچه در توان داریم، از نظر تجهیزات و نیروی انسانی، سهم ویژه‌ای به دانشکده اختصاص دهیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب دست یابیم.
دکتر اسکندری بیان کرد: دانشکده دندان‌پزشکی با 14 هزار متر زیربنا، جزء بهترین دانشکده‌های دندان‌پزشکی کشور به لحاظ بنااست که این زیربنا، بستری برای برنامه‌ریزی‌های بعدی است.
وی با اشاره به دستورالعمل ابلاغی اخیر در بحث اعضای هیأت علمی، عنوان کرد: در بحث تجهیزات حمایت ویژه‌ای از دانشکده خواهد شد و در یکی دو سال آینده در بحث نیروی انسانی نیز شاهد تحولی در دانشکده خواهیم بود که سبب ایجاد رقابت سالم در بین اعضای هیأت علمی خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار امیدواری کرد: شاهد روزی باشیم که دانشکده از نظر تحصیلات تکمیلی به جایگاهی که انتظار می‌رود دست یابد و قطعا با توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی، فضاهای دانشکده نیز آزاد خواهد شد.
در این مراسم از 21 دانشجوی برتر و 42 نفر از اساتید برتر دانشکده دندان‌پزشکی با اهداء لوح، تقدیر به عمل آمد.

به گزارش وب‌دا، در ۲۴ دی‌‌ماه ۱۳۴۱ جامعه دندان‌پزشکی ایران تاسیس گردید اولین روز دندانپزشک ایران در ۲۴ دی‌ماه سال ۱۳۴۳ به منظور بزرگداشت جایگاه دندان‌پزشکان برگزار شد.
پس از انقلاب اسلامی، به منظور گسترش و پیشرفت خدمات درمانی و بهداشتی دهان و دندان در مناطق محروم کشور و روستاها، مجلس شورای اسلامی در ۲۳ فروردین ۱۳۶۰ قانون تربیت بهداشت‌کاران دهان و دندان را تصویب کرد. در این قانون، مجلس، وزارت بهداشت و درمان را موظف نمود که داوطلبانی را برای تربیت در این دوره، جذب کند و پس از دادن آموزش‌های لازم، با مدرک فوق دیپلم، آنان را در مناطق محروم به خدمت گمارد تا از این طریق، ضمن ارائه خدمات اولیه، از شیوع بیماری‌های دهان و دندان جلوگیری کنند و اصل پیشگیری را موردنظر قرار دهند از آن پس و به پیشنهاد جامعه اسلامی دندان‌پزشکان، ۲۳ فروردین به عنوان روز دندانپزشکی نام‌گذاری شد.
۲ سال بعد یعنی در سال ۱۳۶۲ هیات دولت، سالروز تصویب قانون مذکور یعنی ۲۳ فروردین را به عنوان روز دندانپزشکی برگزید.