عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

تقویت حوزه های اجتماعی مانع بروز بیماری و آسیب های اجتماعی درجامعه می شود

مسئول دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گلستان، امروز(27 فروردین) در جمع خبرنگاران استان با بیان اینکه حوزه اجتماعی دانشگاه تعامل بسیار خوبی با مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گلستان دارد، گفت: بعد از وقوع زلزله کرمانشاه خانه بهداشت توسط مجمع خیرین سلامت گلستان در منطقه درحال ساخت است.

امیرعبدالسلام مهیمنی افزود: یکی دیگر از وظایف حوزه اجتماعی دانشگاه ارتباطات فرا بخشی است که برخی از کارهای مرتبط با سازمان‌هایی همچون بهداشت و درمان، بهزیستی، شهرداری و محیط‌ زیست هست برای جلوگیری از موازی کاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی راه‌اندازی شد.

وی اظهارداشت: با توجه به شعار سال که «پوشش همگانی سلامت برای همه در همه‌جا» عنوان شده اگر تلاش هایی در بحث مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت انجام شود این شعار اجرایی خواهد شد.

مهیمنی تصریح کرد: با هماهنگی هایی که صورت گرفته اکنون کلینیک سیار دندانپزشکی در مناطق محروم مستقر است تا خدماتی همچون جرم‌ گیری، پر کردن و کشیدن دندان به مردم ارائه دهد که مادران شیرده، زنان باردار و افراد زیر 13 سال در اولویت این کلینیک قرار دارند.

وی مولفه‌های سلامت را یکی از موارد بسیار مهم دنیای امروز دانست و گفت: محیط ‌زیست،  مواد مخدر، فقر، خودکشی و قومیت ازموضوعاتی هستند که در سلامت انسان می‌تواند نقش بسیار مهمی داشته باشد.
امیرعبدالسلام مهیمنی افزود: مواردی که به آن اشاره شد از مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت هستند و طبق آمار اعلام شده 75 درصد حوزه سلامت مربوط به این مولفه‌ها است.
وی اظهارداشت: با توجه به اینکه بیماری‌هایی همچون افسردگی یک مسئله اجتماعی است باید توجه داشت تقویت حوزه اجتماعی باعث می شود تا آسیب‌های اجتماعی و بیماری‌ها کاهش پیدا کند.