عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود

مسائل صنفی و رفاهی دانشجویان از طریق شورای صنفی و مفدا اطلاع رسانی می شود

دکتر سید شاهرخ آقایان در پاسخ به برخی از پرسش‌های مطرح شده درخصوص مسائل رفاهی و صنفی دانشجویان، یادآور شد: مسائل مرتبط با وام‌های تحصیلی و موضوعات رفاهی با شورای صنفی هماهنگ شده و از طریق کانال این شورا و همچنین سایت و کانال مفدا که درواقع پایگاه اطلاع رسانی فعالیت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی است، به دانشجویان منتقل می‌شود.

وی با اشاره به تلاش مدیریت امور دانشجویی دانشگاه برای اسکان با کم‌ترین تعداد ممکن در خوابگاه‌ها در زمان کرونا، اظهار داشت: گروه‌بندی‌هایی که به ویژه از مهرماه برای حضور دانشجویان انجام شد، به گونه ای بود که بتوان شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کرد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با تاکید بر پیگیری‌های رییس دانشگاه و دیگر همکاران برای تکمیل و راه‌اندازی خوابگاه‌های جدید، یادآور شد: با توجه به مشکلات اقتصادی و هزینه‌های بسیار زیاد ساخت و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی، این کار کمی زمان بر شد اما خوشبختانه خوابگاه دختران در مرحله نصب موکت و پرده و همچنین جای‌گذاری لوازم است و تجهیز خوابگاه پسران نیز با کمی تاخیر آغاز شده است.

وی اضافه کرد: خوابگاه‌های "یاس" و "سپهر" به زودی افتتاح می‌شود اما هر زمان که با بهتر شدن شرایط امکان حضور حداکثری دانشجویان در دانشگاه فراهم شود، امکان بهره برداری از آن‌ها نیز وجود خواهد داشت.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود همچنین به رعایت نکات بهداشتی در طبخ و توزیع غذا در ایام کرونا نیز اشاره کرد و گفت: به جز زمانی که به دلیل محدودیت‌های کرونایی حضور همه دانشجویان و فعالیت سلف سرویس دانشگاه لغو شد و فقط کارورزان پزشکی در بیمارستان‌ها حضور داشتند، در دیگر مواقع با همکاری شورای صنفی غذا در ظرف‌های یک بار مصرف توزیع و تلاش شد همه مسائل بهداشتی به طور کامل رعایت شود.

دکترآقایان در ادامه از دانشجویان برای شرکت در یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ دعوت کرد و گفت: اوقات فراغت دوران قرنطینه بهترین زمان برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و هنری است و توجه به این موضوع در حفظ بهداشت روان دانشجویان نیز بی‌تاثیر نیست.

وی درباره انتخابات شورای صنفی نیز بیان کرد: طبق تاکید معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، قرار است زیرساختی یکپارچه برای برگزاری انتخابات در فضای مجازی فراهم شود و ما هم منتظر ابلاغ دستورالعمل وزارت هستیم.