پرسش و پاسخ برخط دانشجویی با مسئولان دانشگاه به مناسبت روز دانشجو
به مناسبت ۱۶ آذرماه، روز دانشجو جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولان دانشگاه به صورت لایو در بستر فضای اینستاگرام برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا درهمدان، این برنامه با حضور رییس دانشگاه، معاونین آموزشی و فرهنگی، دانشجویی به صورت زنده از طریق صفحه مفدا همدان در شبکه اجتماعی اینستاگرام به نشانی hamedanmefda برگزار و پاسخگویی به سئوالات دانشجویان در زمینههای آموزشی، صنفی، رفاهی و فرهنگی انجام شد.
امسال برنامههای گرامیداشت ۱۶ آذر دانشگاه به دلیل شیوع کرونا رنگ و بوی متفاوتی دارد و در این جلسه دانشجویان سئوالات خود را از مسئولین دانشگاه مطرح کردند.
رییس دانشگاه با ادای احترام به شهدای ۱۶ آذر، شهدای دانشجو و شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت کشور که در شرایط سخت بروز کرونا جهاد شبانهروزی انجام میدهند با اشاره به فرمایش شهید بهشتی مبنی بر اینکه «دانشجو موذن جامعه است و اگر خواب بماند نماز جامعه قضا میشود»، اظهار کرد: سرکوب مطالبهگری دانشجویان تعالی جامعه را با بحران مواجه میکند.
دکتر رشید حیدریمقدم با بیان اینکه داناییمحوری برگ برنده تاریخ است، گفت: دانشجویان باید فضای ذهنی توسعه یافتهای داشته و نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان ابزار قدرت قوی هستند، حرکت به سمت فناوریهای نوین را خواستار شد.
رییس دانشگاه با قدردانی از دانشجویان به ویژه رزیدنتها و کارورزان در بحران کرونا افزود: در شرایط بروز کرونا مهمترین ابزار کمکرسان فضای دانشجویی بود و عملکرد خوب ستاد دانشجویی مبارزه با کرونا در کنار دیگر اقدامات ورودی بیمارستانها را کاهش داد و در حوزه در نقاهتگاهها و جذب خیرین به خوبی عمل شد.
وی ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود که اولین ۱۶ آذر و روز دانشجو را تجربه میکنند، اظهار کرد: برای عبور از بحران کرونا نیاز به استفاده از بستر فضای مجازی است و در حوزه دولت الکترونیک زیرساختهای لازم ایجاد شده و وضعیت رو به بهبود است.
دکتر حیدریمقدم در پاسخ سئوالی در مورد چگونگی تغییر رشته گفت: اقدامات لازم
برای تغییر رشته
از طریق کمیسیون موارد خاص سازمان سنجش انجام میشود.
رییس دانشگاه در خصوص زمان بازگشایی دانشگاه و آموزش حضوری گفت: با توجه به شرایط دنیا به نظر میرسد ترم آینده هم به صورت مجازی گذرانده شود.
وی ابراز امیدواری کرد با دریافت واکسن سازمان بهداشت جهانی شرایط فعلی بهبود یابد و شاهد بازگشایی دانشگاه باشیم.
دکتر حیدریمقدم در خصوص پروژه اسکایمال با بیان اینکه احداث هر بنا نیازمند دریافت مجوزهای لازم است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مرجع اهدای مجوز نیست و پروژه اسکایمال که در کنار مرکز آموزشی درمانی سینا فرشچیان قرار دارد مجوزهای قانونی را از شهرداری و شورای شهر دریافت کرده است و دغدغههای دانشگاه در خصوص حفاری عمیق و آسیبرسانی به بیمارستان و مسدود نشدن ورودی بیمارستان مطرح شده است و سرمایهگذاران نیز برای مد نظر قراردادن این دغدغهها تعهد دادند.
وی در پاسخ به یکی از سئوالات مطرح شده در مورد حقوق رزیدنتها و اینترنها گفت: مبلغ پرداختی به عنوان حقوق رزیدنت، اینترنها کم است و امید است با اجماع و مصوبه هیات امنای دانشگاه با افزایشهای پیشنهاد شده موافقت شود و در نیمه دوم سال شاهد افزایش در این حوزه باشیم زیرا این افراد در بحران کرونا ایثارگرانه تلاش کردند.
رییس دانشگاه از اعضای هیات رئیسه و دانشجویان و روابط عمومی دانشگاه برای برگزاری جلسه به صورت لایو تشکر کرد و گفت: کرونا اتفاقی عجیب برای کل دنیا بود و برای سازگاری با شرایط تلاش میکنیم.
وی گفت: برای ارائه خدمت مناسب در حوزه آموزش مجازی به امکانات تجهیزات و منابع زیادی نیاز است و تمام تلاش برای ارتقا زیرساختهای موجود انجام میشود.
دکتر حیدریمقدم در مورد چگونگی ارزشیابی اساتید نیز تصریح کرد: ارزیابی عملکرد اساتید از طریق دانشکدهها پیگیری شود و در صورت نیاز به معاونت آموزشی منتقل شود.
وی با تاکید بر اینکه تمام هدف در دانشگاه علوم پزشکی کرونا است، گفت: تمام توان را برای کاهش ورودی بیمارستانها به کار میبریم.
رییس دانشگاه با اشاره به اینکه نرمافزار جنگ تمام عیار دانشجویان هستند، اظهار کرد: کشور هماکنون همچون کشتی است که در دریای متلاطم حرکت میکند که باید ضمن حرکت رو به جلو به مقصد برسد.
وی از دانشجویان درخواست کرد که انتقادات، پیشنهادات و نظرات خود را به صورت مکتوب اعلام کنند تا از نقطه نظرات آنان استفاده شود.
دکتر حیدریمقدم از معاون آموزشی درخواست کرد که در شرایط جنگ فعلی از ظرفیت فضای مجازی به خوبی استفاده شود و امتحانات برگزار شده بر مبنای شرایط کنونی بروز کرونا باشد.
وی یادآور شد که در دانشگاه علوم پزشکی حدود ۱۵ هزار کارمند، ۶ هزار دانشجو وجود دارد که موجب میشود ۲۰ هزار خانواده به طور مستقیم با دانشگاه علوم پزشکی همدان در ارتباط باشند که هر فرد میتواند اول سفیر سلامت در خانواده باشد و به این ترتیب میتوان حدود ۱۰۰ هزار نفر را مدیریت کرد.
رییس دانشگاه با اشاره با اهمیت ورزش به ویژه در شرایط بروز اپیدمی کرونا خاطرنشان کرد که ورزش را به عنوان نیاز فیزیولوژیک باید مورد توجه باشد زیرا این موضوع در بحرانهای سخت نقش کلیدی دارد./ع