کتاب راهنمای کامل افزودنیهای مورد استفاده در صنایع غذایی بصورت مشترک توسط هیات علمی بخش تحقیقات فنی ومهندسی شاهرود (استان سمنان ) وعضو هیات علمی دانشگاه آزاد دامغان دکتر جلالی گردآوری وتالیف شد .
کتاب « راهنمای کامل افزودنیهای مورد استفاده در صنایع غذایی » توسط آقایان دکتر سیدحمیدرضا ضیاءالحق استادیار بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، دکتر حسین جلالی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و خانم مهندس اعظم اشرفی دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تالیف گردید.
این کتاب توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده و مشتمل بر ۲۲ فصل شامل نگهدارندهها، رنگها، آنزیمها، امولسیون کنندهها، عوامل کنترل کننده pH ، شیرین کننده ها، قوام دهنده ها، هیدروکلوئیدها، عوامل ضد کف و کلوخه، عوامل بهبود دهنده آرد، عوامل چلات کننده، آنتی اکسیدان ها، طعمها، سبزیهای معطر و ادویه ها، کشتهای میکروبی، مخمر غذایی، ترکیبات ضدقهوه ای شدن، پایدارکننده ها، سایر افزودنی ها، تهدیدات موجود در کاربردافزودنی ها و کاربرد افزودنیها در غنی سازی غذاها و تولید غذاهای فراسودمند می باشد که در ۵۷۶ صفحه نگاشته شده است. این کتاب با بهرهگیری از منابع عظیم و در چارچوبی تدوین شده است می تواند راهگشای مشکلات و جوابگوی بسیاری از نیازهای متصدیان و پژوهندگان علوم و صنایع غذایی در زمینه ویژگیها، کارایی، زیانها و چگونگی استفاده از افزودنیهای مهم غذایی باشد.