جشن نودانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر فرزان قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، روسای مراکز آموزشی و دانشجویان نو ورود دانشگاه این استان، مراسم مجازی جشن نو دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.
در این مراسم، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تبریک به دانشجویان نوورود گفت: این ورود شما به دانشگاه در حالی رخ می دهد که در سال های اخیر شاهد رشد و پیشرفت چشمگیر فعالیت ها در تمامی حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی، ورزشی و... از جمله برگزاری مناظرات دانشجویی، مسابقات فرهنگی، قرآنی، المپیادهای مهارتی و ورزشی، جشنواره ها و استارت آپ ها و... بوده است.
وی با اشاره به ارائه آموزش های مهارتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه تنها متولی ارائه آموزش های مهارتی خاص در کشور می باشد که این وظیفه مگر با همراهی دانشجویان، مدرسان و مراکز آموزشی. انجام نخواهد شد.
دکتر محمدحسین امید با اشاره به ماهیت مهارتی بودن آموزش ها و رسالت کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: تفاوت آموزش های این دانشگاه با سایر دانشگاه ها در ارائه دروس عملی و مهارتی می باشد که لازم است مراکز آموزشی به این موضوع توجه ویژه را داشته باشند.
وی در ادامه به برخی از فعالیت های انجام شده در حوزه بین المللی پرداخت و گفت: در سال های اخیر فعالیت های عظیمی در حوزه بین المللی انجام دادیم که از جمله می توان به عقد تفاهم نامه همکاری با کشور آلمان اشاره کرد که قرار است طی این تفاهم نامه دانشجویانی از این دانشگاه برای گذراندن یک دوره ۴ یا ۶ ماهه به کشور آلمان سفر کنند تا در یک کشور پیشرفته صنعتی با آموزش های مهارتی آن ها آشنا شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اشاره به مراکز نوآوری و کلینیک های مشاوره این دانشگاه، گفت: انتظار داریم دانشجویان با همکاری هم در این مراکز نوآوری اقدام به ایجاد شرکت های کسب و کار کوچک نمایند و با تلاش هم بتوانند هنگام دانش آموختگی یک شرکت ثبت کنند.
وی از دانشجویان خواست تا ایده های خود را دنبال کنند و با ارائه آن ها در مراکز نو آوری این ایده ها را به کسب و کار تبدیل کنند و با کار گروهی بتوانند علم را به ثروت تبدیل کنند.
دکتر محمدحسین امید هم چنین به حمایت های پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: در راستای حمایت از پژوهشگران، دانشجویانی که بتوانند نسبت به ایجاد شرکت و ثبت آن اقدام کنند توسط دانشگاه حمایت شده و وام های کم درصد در اختیار آن ها قرار داده خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه دانشجویان باید مطالبه گر در حوزه آموزشی باشند گفت: مطالبه گری باید در اولویت کارهای دانشجویان باشد و در مطالبه گری های آموزشی هیچ گاه کوتاهی نکنند و دنبال کیفیت باشند و در این مطالبه گری و کیفیت حتما نحوه برگزاری دقیق و کیفی دروس عملی، کارورزی و کاربینی را سرلوحه مطالبات خود قرار دهند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه به دستاوردهای واحد استانی آذربایجان شرقی در سال های اخیر پرداخت و گفت: دانشجویان نو ورود باید به این نکته واقف باشند که در یکی از واحدهای دانشگاهی ثبت نام کرده اند که همیشه جزو واحدهای برترکشور بوده است. همانطوری که امسال دو مرکز آموزشی این واحد استانی جزو ده مرکز برتر آموزشی کشور بوده و یا دو دانشجوی این واحد استانی در اولین المپیاد مهارتی کشور مقام های برتر را کسب کرده اند، کارآفرین برتر کشوری و دانشجوی نمونه کشوری در سال های ۹۷ و ۹۸و مقام های فاخر دیگری که باعث شده این واحد استانی همیشه در فعالیت های خود پیشقدم و پیشرو باشد.
وی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی کارمند تربیت نمی کند بلکه دنبال تربیت کارآفرین می باشد و دانشجویان باید مهارت های ارائه شده در این دانشگاه را به گونه ای کسب کنند که بعد از دانش آموختگی کارآفرین باشند و نه تنها برای خود شغل ایجاد کنند بلکه باعث ایجاد چند شغل به دیگران نیز باشند.
سپس رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی ضمن ادای احترام به روح پاک تمامی شهدای والامقام میهن انقلاب اسلامی ایران به ویژه شهدای آزادسازی سوسنگرد، فرا رسیدن ۲۶ آبان ماه سالروز شکست حصر سوسنگرد را گرامی داشت.
دکتر قالیچی ضمن تبریک ورود دانشجویان به ساحه علم و دانش و دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: امیدوارم این سال تحصیلی سالی سرشار از شور و امید و تمام دوران تحصیل شما در این دانشگاه دوران بالندگی برایتان باشد.
وی با اشاره به ارائه آموزش های کاربردی و مهارتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: طبق برنامه ریزی هایی که دانشگاه انجام داده آموزش ها در راستای مهارتی و کارآفرین نمودن دانشجویان می باشد تا دانشجویان بعد از دانش آموختگی دغدغه شغل نداشته باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی در ادامه با بیان اینکه برای حصول نتیجه خوب آموزش ها، همکاری مدرسان و دانشجویان نیاز است گفت: دانشجویان نباید به فکر اخذ مدرک باشند بلکه با شور و شوق به دنبال کسب مهارت ها و دانش های عملی باشند تا بتوانند علم را به عمل و عمل را به ثروت تبدیل کنند.
دکتر قالیچی بیان کرد: شهدای اسلام و انقلاب وظیفه خود را به بهترین نحوممکن تشخیص دادند و در راستای حفظ کیان انقلاب به دفاع در برابر حملات دشمن پرداختند. اکنون نیز وظیفه جوانان این است که در خط مقدم علم و دانش پیشرو باشند و با کسب علم و دانش موجبات پیشرفت کشور عزیز ایران را فراهم نمایند.
وی با اشاره به امکانات غنی و ظرفیت های بالای کشور ایران گفت: متاسفانه شاهدیم که گاهی این امکانات به صورت مواد خام به فروش می رسد و کم ترین بهره از امکانات می شود که می توان با استفاده از مدیریت انقلابی و نیروهای جوان دانشمند و پژوهشگران جهادی بهترین استفاده مالی و اقتصادی را از این امکانات ببریم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی در ادامه عنوان کرد: دشمن با تمام قوا در حال ضربه زدن به ایران می باشد که این حملات گاهی با تحریم خود را نشان می دهد گاهی با معکوس نشان دادن پیشرفت های ایران از قبیل انرژی هسته ای، موشک های ساخت کشور و...
وی یادآور شد: با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند باید قوی باشیم، دانشجویان آینده سازان کشور می باشند و باید تمام تلاش خود را برای تقویت کشور انجام دهند چرا که با قوی کردن خود در تمام حوزه ها می توانیم توطئه های دشمن را خنثی کنیم و البته این تقویت باید هم علمی باشد و هم معنوی.
دکتر قالیچی ادامه داد: درحال حاضر زمان فرصت سوزی و تلف کردن وقت نیست. دنیا در حال پیشرفت می باشد و جوانان ما نیز باید با اقدامات جهادی و انقلابی خود در تمامی عرصه ها و با طراحی تکنولوژی های به روز پیشرفت کشور را فراهم کند.
وی ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان به ویژه دانشجویان نو ورود بیان کرد: امیدوارم از فرصت تحصیل یادگیری به نحو احسن بهره ببرید و به بهترین صورت از این دوران استفاده کنند.
در ادامه مهندس فیروزی نماینده مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به ارائه مواردی در خصوص موضوعات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مراکز آموزشی پرداخت.
گفتنی است در پایان این مراسم از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، تجلیل به عمل آمد.