عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

از ۱۳ مصوبه بیست و هفتمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا ۶ مصوبه اجرا و ۷ مصوبه در دست اقدام است


وبدا؛ رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در بیست و هشتمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: از مجموع ۱۳ مصوبه جلسه قبل ستاد ۶ مصوبه اجرا و ۷ مصوبه در دست اقدام است.
به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری افزود: هم اکنون ۷ راهبرد برای کنترل شیوع بیماری از سوی وزارت بهداشت اتخاذ و در حال انجام است که تشدید نظارت ها و اعمال قانون اولین راهبرد می باشد.
وی ادامه داد: تست گسترده و هوشمند، قرنطینگی خانگی و رهگیری هوشمند، آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی از دیگر راهبرد های اتخاذ شده است.
وی گفت: همچنین حفاظت از گروه های آسیب پذیر ، سالمندان و بیماران زمینه ای، ایجاد محدودیت هوشمند و هدفمند و تقویت فرایند درمان بیماران سرپایی و کاهش موارد بستری از دیگر راهبردهایی است که برای کنترل شیوع بیماری کووید ۱۹ در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به تعریف سه وضعیت بروز بالا، متوسط و پایین بر اساس شدت بروز بیماری در استان و مناطق مختلف کشور یادآور شد، چهارمحال و بختیاری علی رغم رشد چشمگیر بیماران و شمار فوتی های ناشی از کرونا همچنان در وضعیت متوسط قرار دارد.
جزایری، تعداد نمونه گیری های انجام شده از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را ۴۵ هزار و ۴۵۹ مورد، تعداد تست های سرپایی را ۱۳ هزار و ۳۳۱ و تست های مثبت بستری را سه هزار و ۸۵۲ مورد اعلام کرد و افزود: تا کنون ۴۸۰ فوتی در استان به ثبت رسیده است.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری درصد مرگ مبتلایان به کرونا در کشور را ۵.۶ و این شاخص در استان را ۳.۰۱ درصد اعلام و افزود: شاخص بهبودی در کشور و استان نیز به ترتیب ۷۶ و ۸۲ درصد بوده است.
جزایری در خصوص تحلیل وضعیت ها بر اساس رنگ بندی های انجام شده اظهار داشت: ۷ شهرستان استان در وضعیت خاکستری، بن در وضعیت قرمز و کوهرنگ در وضعیت زرد قرار دارد.
به گفته وی، شهرستان های شهرکرد، بروجن و فارسان نیز در سامانه ماسک اعلام و محدودیت های گروه شغلی ۲ باید در این شهرستان ها اعمال شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اتمام مرحله سوم غربالگری کووید ۱۹ یادآور شد، در مرحله اول این طرح ۹۶ درصد جمعیت و در مرحله سوم غربالگری ۸۵ درصد جمعیت انجام و دانشگاه موفق به کسب رتبه ۲۳ در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور و جز دانشگاه های برتر در اجرای این طرح معرفی شد.
وی، صدور کارت دیده بان سلامت برای ۴۸ نفر، ارائه آموزش به ۳۰ نفر و همکاری ۱۸ نفر برای انجام نظارت ها را از جمله همکاری های بین بخشی برای کنترل شیوع بیماری کووید ۱۹ برشمرد.
جزایری در ادامه به ارائه پیشنهاداتی برای کاهش میزان شیوع بیماری پرداخت و ضمن طرح پیشنهاد خودداری ادارات از پذیرش حضوری ارباب رجوع و گسترش خدمات سیستم الکترونیک، کاهش مدت زمان کاری ادارات، اعمال محدودیت در تردد خودروهای غیر بومی و تشدید نظارت ها در مبادی ورودی و خروجی را مطرح نمود