سجاد پور باقر سرپرست دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه شد
طی حکمی از سوی دکتر فاضل رییس دانشگاه آقای سجاد پور باقر کارشناس امور بین الملل و ارشد مطالعات منطقه ای به سمت سرپرست دبیرخانه شورای سلامت وامنیت غذایی دانشگاه منصوب شد امید است در سایه اتکال به باریتعالی و بهره مندی از توان کارشناسی دانشگاه و همکاری معاونتها، شبکه ها، مراکز بهداشت و بیمارستان ها در انجام امور محوله موفق و پیروز باشید.
رییس دانشگاه اهم موارد مورد انتظار خود را بدین شرح اعلام کرده است:
۱-پیگیری اجرای استراتژی های مورد نظر و اقدامات لازم در زمینه سیاستگذاری برای ارتقای همه جانبه در حوزه سلامت و امنیت غذایی استان و مولفه های اثرگذار بر آن از طریق شورای عالی سلامت و امنیت غذایی
۲- بررسی و تدوین فرایندهای مورد نیاز در هماهنگی های درون بخشی و بین بخشی به منظور سرعت بخشیدن در چرخه کارها برای تصویب برنامهها و تدابیر مورد نیاز در چهارچوب سیاستهای ناظر بر سلامت و امنیت غذایی
۳- ابلاغ و پایش شاخصهای اساسی سلامت و امنیت غذایی استان و تعیین روش های اثرگذار در ایجاد ضمانت اجرایی بیشتر
۴- استفاده از حداکثر ظرفیت موجود در دانشگاه در حوزه های آموزشی، تحقیقات، بهداشت، درمان، غذا و دارو و همچنین سایر دستگاه های عضو برای یکپارچگی و ارتقای فرآیند سیاست گذاری فرابخشی سلامت در استان
۵- ایجاد مدیریت فعال و اثربخش در فعالیت فرآیندهای دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذائی استان در راستای حمایت از سیاستگزاری آگاه از شواهد با بهره گیری از نیروهای متخصص، توانمند و متعهد
۶- تدوین فرآیندهای مورد نیاز در رصد و دیده بانی مجموعه فعالیت های پیش بینی شده در نظام ارائه خدمات سلامت استان براساس تکالیف بالادستی به نحوی که بتوان در بخش های مختلف میزان پیشرفت و تحقق اهداف را اندازه گیری نمود
۷- تدوین فرآیندهای پیگیری در جهت اطمینان از اجرای استانداردهای ملی و استانی سلامت برای طرح های توسعه ای، کاهش فقر، سهولت دسترسی و بهره مندی مردم از خدمات سلامت با همکاری معاونت های ذیربط
۸- اجرای فرآیندهای تدوین شده در سطح ملی در جهت اجرای برنامه های اجرایی سامانه پوشش خدمات جامع و همگانی سلامت و امنیت غذایی
۹- اجرای فرآیندهای تدوین شده ملی در جهت تصویب ساز وکارهای نظارتی و رسیدگی به گزارشهای نظارتی
۱۰- استقرار نظام نامه مدیریت سلامت همه جانبه در سطح استان
۱۱- فراهم آوردن زمینه جلب مشارکت فعال حوزه های مختلف معاونت ها در دانشگاه از طریق همکاری معاونین محترم در بهره گیری از ظرفیت و قابلیت های بالقوه شورای سلامت و امنیت غذایی استان
۱۲- همکاری با کارگروه های تخصصی معاونت های مختلف با نظر و هماهنگی آنان در موضوعات خاص و مهم که نیازمند همکاری های بین بخشی می باشد، من جمله برنامه های اصلاح نظام ارائه خدمات سلامت شامل ( برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، پوشش همگانی بیمه سلامت، آموزش پاسخگو، پژوهش های کاربردی حاصل فعال سازی دفاتر ارتباط با صنعت، پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان، ایمنی غذایی و...)
۱۳- همکاری با ستاد ارجاع الکترونیک دانشگاه به منظور جلب همکاری های بین بخشی و حمایت طلبی از فرمانداران، بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا
رییس دانشگاه اهم موارد مورد انتظار خود را بدین شرح اعلام کرده است:
۱-پیگیری اجرای استراتژی های مورد نظر و اقدامات لازم در زمینه سیاستگذاری برای ارتقای همه جانبه در حوزه سلامت و امنیت غذایی استان و مولفه های اثرگذار بر آن از طریق شورای عالی سلامت و امنیت غذایی
۲- بررسی و تدوین فرایندهای مورد نیاز در هماهنگی های درون بخشی و بین بخشی به منظور سرعت بخشیدن در چرخه کارها برای تصویب برنامهها و تدابیر مورد نیاز در چهارچوب سیاستهای ناظر بر سلامت و امنیت غذایی
۳- ابلاغ و پایش شاخصهای اساسی سلامت و امنیت غذایی استان و تعیین روش های اثرگذار در ایجاد ضمانت اجرایی بیشتر
۴- استفاده از حداکثر ظرفیت موجود در دانشگاه در حوزه های آموزشی، تحقیقات، بهداشت، درمان، غذا و دارو و همچنین سایر دستگاه های عضو برای یکپارچگی و ارتقای فرآیند سیاست گذاری فرابخشی سلامت در استان
۵- ایجاد مدیریت فعال و اثربخش در فعالیت فرآیندهای دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذائی استان در راستای حمایت از سیاستگزاری آگاه از شواهد با بهره گیری از نیروهای متخصص، توانمند و متعهد
۶- تدوین فرآیندهای مورد نیاز در رصد و دیده بانی مجموعه فعالیت های پیش بینی شده در نظام ارائه خدمات سلامت استان براساس تکالیف بالادستی به نحوی که بتوان در بخش های مختلف میزان پیشرفت و تحقق اهداف را اندازه گیری نمود
۷- تدوین فرآیندهای پیگیری در جهت اطمینان از اجرای استانداردهای ملی و استانی سلامت برای طرح های توسعه ای، کاهش فقر، سهولت دسترسی و بهره مندی مردم از خدمات سلامت با همکاری معاونت های ذیربط
۸- اجرای فرآیندهای تدوین شده در سطح ملی در جهت اجرای برنامه های اجرایی سامانه پوشش خدمات جامع و همگانی سلامت و امنیت غذایی
۹- اجرای فرآیندهای تدوین شده ملی در جهت تصویب ساز وکارهای نظارتی و رسیدگی به گزارشهای نظارتی
۱۰- استقرار نظام نامه مدیریت سلامت همه جانبه در سطح استان
۱۱- فراهم آوردن زمینه جلب مشارکت فعال حوزه های مختلف معاونت ها در دانشگاه از طریق همکاری معاونین محترم در بهره گیری از ظرفیت و قابلیت های بالقوه شورای سلامت و امنیت غذایی استان
۱۲- همکاری با کارگروه های تخصصی معاونت های مختلف با نظر و هماهنگی آنان در موضوعات خاص و مهم که نیازمند همکاری های بین بخشی می باشد، من جمله برنامه های اصلاح نظام ارائه خدمات سلامت شامل ( برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، پوشش همگانی بیمه سلامت، آموزش پاسخگو، پژوهش های کاربردی حاصل فعال سازی دفاتر ارتباط با صنعت، پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان، ایمنی غذایی و...)
۱۳- همکاری با ستاد ارجاع الکترونیک دانشگاه به منظور جلب همکاری های بین بخشی و حمایت طلبی از فرمانداران، بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا