ارتقای نشریه «پژوهش های فلسفی» دانشگاه تبریز به بالاترین رتبه علمی کشور
مجله علمی پژوهشی «پژوهش های فلسفی» دانشگاه تبریز در آخرین رتبه بندی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، درجه +A یا Q1 ، بالاترین درجه علمی کشور را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مجله پژوهش های فلسفی که به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر می شود، پس از بررسی از طرف سامانه نشریات علمی کشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جزو مجلات برتر (A+ یا Q1) انتخاب شده که در بین مجلات فلسفی دانشگاه های ایران و در میان تمام مجلات علمی دانشگاه تبریز بالاترین رتبه بندی علمی را دارد.
این گزارش می افزاید: دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت علوم، با هدف ارتقای نشریات علمی کشور، طرح رتبه بندی نشریات علمی را بر اساس شاخصهای مهمی چون وضعیت انتشار، نمایه در پایگاه های اطلاعات علمی، دارا بودن سامانه استاندارد و تکمیل اطلاعات در سامانه ارزیابی نشریات علمی مورد بررسی و ارزیابی قرار میدهد و بر اساس آن نشریات را در چند سطح رتبه بندی میکند.
اضافه می نماید: این نشریه از سال 2015 به بعد در 9 پایگاه های معتبر استنادی بین المللی Philosopher's Index، Directory of Open Access Journals (DOAJ) ،Directory of Research Journals Indexing (DRJI) ، Indexcopernicus،Directory of Open Access Scholarly Resources (Road) ، philpapers.org، scientific world index، oaji.net و road نمایه شده است.
همچنین این مجله در پایگاه های داخلی Isc، Magiran، SID، CIVILIKA، Noormags و پرتال جامع علوم انسانی نمایه می شود.
بر اساس این گزارش؛ در حال حاضر سردبیراین نشریه، دکتر محمد اصغری و هیأت تحریریه آن 17 اساتید از دانشگاه های مختلف ایران و خارج از کشور هستند.
خاطر نشان می شود: این نشریه از فروردین 1327 به عنوان اولین نشریه علمی دانشگاهی کشور با نام نشریه دانشکده ادبیات، از سال 1347 با عنوان نشریه دانشکده ادبیات و علوم انسانی و از سال 1386 بصورت چهارنشریه مجزا و با همان اعتبار علمی– پژوهشی و با عناوین « زبان و ادب فارسی»، « پژوهش های فلسفی»، « پژوهش زبان و ادبیات فرانسه » و « مطالعات آموزش و یادگیری زبان انگلیسی» منتشر می شود.
لازم به ذکر است؛ در حال حاضر 31 نشریه علمی و پژوهشی در حوزه های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی و کشاورزی و دامپزشکی در دانشگاه تبریز منتشر می شود.