بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود
وبدا؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه ۹۹ برگزار می شود.
به گزارش وبدا؛ دکتر رضا محمدی افزود: این کنگره در محورهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا - روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی- غذاهای فراسودمند ، پری بیوتیک و پروبیوتیک- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی – امنیت و ایمنی مواد غذایی- بحران آب و صنایع غذایی – غنی سازی مواد غذایی برگزار می شود.
وی تصریح کرد: نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی – میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی- کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی- فرمولاسیون مواد غذایی- صنایع فرآورده های گوشتی- صنایع فرآورده های غلات- صنایع بسته بندی مواد غذایی – صنایع بسته بندی مواد غذایی- صنایع فرآورده های لبنی- صنایع فرآورده های روغن- فرآورده های غذایی تراریخته از دیگر محورهای این کنگره می باشد.
وی، نگهداری و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های غذایی – اقتصاد و بازاریابی صنعت غذا- فناوری های هسته ای و پرتودهی در فرآورده های غذایی و سایر پژوهش های نوین در صنایع غذایی را از دیگر محورهای بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران برشمرد.
دکتر محمدی با بیان اینکه این کنگره در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار می شود مهلت ثبت نام برای شرکت در کنگره را تا ۱۵ دیماه ۹۹ اعلام کرد و افزود: شرکت کنندگان باید آثار خود را تا ۳۰ آذرماه ۹۹ ارسال نمایند.
وی در پایان آدرس سایت و تلگرام کنگره را به ترتیب www.ifstacongerss۲۷.ir و @ifstacongerss۲۷ اعلام کرد.