برگزاری کارگاه آموزشی مسئولین پهنه شهرستان گراش با موضوع فن آوری پس از برداشت و بسته بندی میوه جات و سبزیجات
برگزاری کارگاه آموزشی مسئولین پهنه شهرستان گراش با موضوع فن آوری پس از برداشت و بسته بندی میوه جات و سبزیجات به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس کارگاه آموزشی مسئولین پهنه شهرستان گراش با موضوع "فن آوری پس از برداشت و بسته بندی میوه جات و سبزیجات" در تاریخ ۲۹ مهر ماه ۹۹ به صورت مجازی برگزار شد. هدف از کارگاه فوق آموزش مفاهیم پایه و نکات مهم در عملیات پس از برداشت محصولات باغی به کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی گراش بود. در این کارگاه آموزشی – ترویجی ضمن تشریح مراحل پس از برداشت میوه ها و سبزیجات شامل زمان برداشت صحیح، عملیات و روش های پیش سرما دهی ، کنترل عوامل بیماریزا، فن آوری انبارداری و ذخیره سازی ، عملیات بسته بندی و جابجایی و حمل و نقل محصولات باغی ، کلیاتی در مورد فعالیت های متابولیکی بافت های گیاهی، بلوغ فیزیولوژیکی ،بلوغ باغبانی یا تجاری، فیزیولوژی تنفس ،میوه های فرازگرا و میوه های غیر فرازگرا ارائه شد. در انتها نیزبه برخی نکات مهم برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت تعدادی از میوه ها مثل آلو، گوجه، زردآلو و سیب اشاره شد.مدرس کارگاه فوق نیک خواه عضو هیات علمی و مسئول گروه تخصصی موسسه و آموزش و ترویج کشاورزی بود.